október 2.
Petra

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
HAL A TORTÁN
Harsányi Levente fűszerezett étkei
harsanyi_leventeElőétel: Libamáj aszúborban párolva gyümölcsmártásban Hozzávalók: 70 dkg libamáj, 1 dl aszúbor, 1 konzerv gyümölcskoktél, szegfűszeg csipet, fahéj csipet Főétel: Sült kacsa mell és comb Hozzávalók: 4 db kacsamell, 4 db kacsacomb, 2 ek. olívaolaj, ízlés szerint: rozmaring, majoránna, só, bors, kakukkfű Párolt lila káposzta: Hozzávalók: 2 fej lila káposzta, kevés só, 2 ek. ecet, 2 ek. cukor Krumplipüré: Hozzávalók: 2 kg burgonya, só, 2 dl tejszín, 5 dkg vaj Desszert: Barackos túrós batyu Hozzávalók: leveles, vajas, kelt tészta Töltelékhez: 1 kg túró, 2 tojássárga, 15 dkg cukor, 5 zacskó vaníliás cukor, 10 dkg mazsola, 1 reszelt citromhéj, 3 dl tejföl, 4 db konzerv barack a szélére

Korhatár: 12 év

2010. február 5. 16:16




KÖZÖSSÉG