Előétel: Paradicsomos bruschetta
Hozzávalók: 4-5 friss bazsalikomlevél, 5-6 szem paradicsom, 1 gerezd fokhagyma, csipet só, bors, 2-3 evőkanál olíva olaj
Elkészítés: A paradicsomokat nagyon apró kockákra vágjuk,majd hozzáadunk darabolt fokhagymát, bazsalikomlevelet,olívaolajjal meglocsoljuk, só, bors ízlés szerint. Meleg pirítósra tálaljuk
Főétel: Csirkemell vargányagombás, tejszínes szószban, tepsis burgonyával
Hozzávalók: 2 csirkemell vékony szeletekre vágva, csipet só, bors, személyenként 3 darab vargányagomba, 2 gerezd fokhagyma, fél dl száraz fehérbor, 5 dl tejszín, 2 kg burgonya
Elkészítés: A csirkemellet kiklopfoljuk sózzuk, borsozzuk, forró serpenyőben mindkét oldalát aranybarnára sütjük... egy másik edényben olívaolajat forrósítunk, beledobjuk az apróra vágott vargányagombát megpirítjuk, fokhagyma, só, bors, fehérborral ízesítjük, tejszínnel felengedve forraljuk. A burgonyát megfőzzük héjában majd hagyjuk kihűlni, héjastól felszeleteljük, hevített olajon aranybarnára sütjük, majd rozmaringgal összepirítjuk. A csirkét a szószba tesszük...
Desszert: Panatone vadgyümölcsökkel
Hozzávalók: kész olasz kuglóf, 1 csomag fagyasztott vadgyümölcs (ribizli, áfonya stb)/fél kg, 6 tojás, 2 csomag vaníliás cukor, 4-5 kanál kristálycukor, 1 doboz mascarpone (500 gr)
Elkészítés: A kész kuglófot felszeleteljük és a desszertes tál aljába helyezzük, majd megszórjuk fagyasztott gyümölcsökkel ízlés szerint. A tojások sárgáját cukorral, vaníliával és mascarponével kikeverjük. A fehérjét szintén keményre verjük, majd a kettőt lassan összekeverjük és a gyümölcsök tetejére öntjük. 24 órát hagyjuk állni.