Előétel: Frankfurti leves
Hozzávalók: 80 dkg kelbimbó, 10 pár virsli, 50 dkg krumpli, ½ l tejföl, 1,5 kanál liszt, 1 pohár házi, tarhonya, majoránna, őrölt kömény, bors, só, ételízesítő, pirospaprika
Elkészítése: A kelbimbót, virslit és a krumplit felszeleteljük, felengedjük vízzel és ízlés szerint befűszerezzük. Majd 45-50- percig főzzük. A főzés felénél belerakjuk a tarhonyát, majd miután megfőtt behabarjuk és az első rottyanásig főzzük.
Főétel: Muci-féle mézes-ketchup-os csirke
Hozzávalók: 2 csirkemell, 4 alsó comb, 4 szárny. Szószhoz: ½ l ketchup, 1 zacskó sültcsirke fűszerkeverék, 1 dl olaj, 2 dl méz
Elkészítése: A húst tepsibe lefektetjük, majd ráöntjük a szószt. 1 órán át sütjük amíg meg nem kapja a tetejét, nem kell letakarni.
Veres-féle kedvenc husi
Hozzávalók: 1 kg csont nélküli sertés karaj, 1 zacskó flekken fűszerkeverék, 10 dkg vaj, 20 dkg sertészsír
Elkészítése: 1 cm-is szeletekre vágjuk a karajt, majd kiklopfoljuk és flekken fűszersóval megszórjuk. A zsírt és a vajat felolvasztjuk és ebben sütjük ki a húst. Miután mind kisütöttük, visszarakjuk őket az edénybe, felengedjük 1 dl vízzel és 5 percig pároljuk.
Köret: krumplipüré és rizibizi
Desszert: Muffin fagyival
Hozzávalók: muffin por, 1,5 dl tej, 0,5 dl olaj, 1 tojás
Elkészítése: Instant muffin port használunk és a dobozon feltüntetett módon készítjük el. A hozzávalókat összekeverjük és kis papírral kibélelt muffin-sütőbe rakjuk. Kb. 20 percig sütjük. A végén fagyival és málnaszósszal tálaljuk.