október 2.
Petra

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
HAL A TORTÁN
Kárász Robi mulatozós vacsorája
karasz_robert3Főétel: Borjúragu leves Hozzávalók: 2 fej vöröshagyma, 80 dkg borjúhús, 2 tojássárgája, 1 evőkanál tejföl, 4 sárgarépa, 1 evőkanál liszt, ízlés szerint só, bors, kakukkfű Sült malac Hozzávalók: 1 malac, ízlés szerint só Köret: Héjában sült krumpli tepsiben Hozzávalók: 1 kg krumpli, ízlés szerint só Köret: Káposztasaláta Hozzávalók: 1 fej káposzta Olívaolajjal és almaecettel ízlés szerint ízesítve Desszert: Pisztáciakrém Félkész pisztáciakrémet szolgálunk fel desszertként, csak pohárba kell tenni, és megmelegíteni.

Korhatár: 12 év

2010. február 12. 16:16




KÖZÖSSÉG