július 12.
Izabella, Dalma

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Többéves megállapodást kötött a Warner Bros. Discovery és a TV2 Csoport

Újabb globális filmstúdióval kötött megállapodást a TV2 Csoport. A Warner Bros.-szal most aláírt szerződés programstratégiai szempontból jelentős mérföldkő a magyar médiacég számára, hiszen ez az első nagy volumenű, többéves együttműködésük a TV2 fennállása óta. A partnerség legfőbb nyertesei a nézők lesznek, hiszen számos kasszasiker, legendás sorozat és filmklasszikus is látható lesz a TV2 és tematikus csatornái műsorán.

Több nagy filmstúdió után a Warner Bros. is a TV2 Csoportot választotta magyarországi partneréül, az erről szóló többéves megállapodást a napokban írták alá a felek. Ezzel a deal-lel jelentős film-és sorozatkatalógus válik elérhetővé a TV2 Csoport csatornáin, tovább bővítve a programkínálatot.

„A Warner Bros. évtizedek óta a világ vezető tévécsatornái számára készít csúcsminőségű tartalmakat. Megtiszteltetés és öröm számunkra, hogy mostantól a TV2 és tematikus csatornáink: a SuperTV2, a Mozi+, a Moziverzum, a Prime, a Jocky TV, a TV2 Kids, a TV2 Comedy és a TV2 Klub ezeket a nagyszerű tartalmakat kizárólagosan juttatják el a magyarországi nézők millióinak.” – nyilatkozta Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója.

Jamie Cooke, a Warner Bros. Discovery közép-kelet-európai, közel-keleti, észak-afrikai és törökországi vezérigazgatója elmondta: "A TV2-vel való magyarországi együttműködésünk bővítése miatt nagyon izgatott vagyok, mivel ez a hosszú ideje tartó régiós jelenlétünk következő fejezetét jelenti. A TV2-re a Warner Bros. Discovery katalógusának legimpozánsabb világsikereit hozzuk el."

A partnerségnek köszönhetően hamarosan a TV2-n lesznek először láthatóak magyar kereskedelmi tévében olyan kasszasikerek, mint a Batman, az Elvis és a Black Adam, 2025-ben pedig a Wonka és a Barbie, valamint debütálnak olyan nagysikerű amerikai sorozatok, mint A takarítónő és a Night Court. Mindezek mellett a WB katalógusának népszerű filmjei és sorozatai is a TV2 Csoport csatornáin lesznek elérhetőek, mint például a Harry Potter, a Csillagok között, a Döglött akták és A mentalista.

Legyen szó klasszikus filmekről, legendás sorozatokról vagy kasszasikerekről, amelyeket mindenk ismer, a Warner Bros. katalógusa hatalmas, és a TV2 Csoport nézői hamarosan a világ legnagyobb filmcsillagaival készült mozik és sorozatok sokaságát élvezhetik.

2024. június 26. 11:06
KÖZÖSSÉG