június 16.
Jusztin

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Június 19-én indul a TV2 Play exkluzív tartalmaként a TV2 Titkok Ramónával
Izgalmas és egyedi videó podcastot indít június 19-én a TV2 Csoport TV2 Titkok Ramónával címmel.

 A TV2 Play-en tíz héten át jelentkező új műsor háziasszonya Lékai-Kiss Ramóna, aki minden epizódban egy-egy hírességet mutat be megvizsgálva életük kihívásait, sikereit, kudarcait és azokat a pillanatokat, amelyek formálták őket. Minden epizód izgalmas utazás a hírnév mögé, hogy jobban megértsük és megszeressük azokat az embereket, akik az életünk részévé váltak. A videó podcast vendége lesz többek között Tóth Gabi, Tilla, Szabó Zsófi, Stohl András, Caramel és Gáspár Győző.

Június 19-től tíz héten át exkluzív tartalommal várja a TV2 Play legújabb videó podcast sorozata azokat, akik szeretnének bepillantást nyerni hírességeink életébe. A TV2 Titkok Ramónával epizódjaiban a TV2 népszerű műsorvezetője olyan témákat feszeget, amelyekről korábban nem esett szó egy-egy vendége kapcsán.

„A TV2 Titkok Ramónával egy izgalmas és egyedi podcast, amely a TV2 Play első saját gyártású, exkluzív tartalma. Egy olyan mélyinterjú sorozat, amelynek minden epizódja izgalmas utazás a hírnév mögé, hogy jobban megértsük azokat az ismert embereket, akik az életünk részévé váltak. Ramóna személyisége tökéletes ehhez a formátumhoz, rendkívül nyitott és együttérző” – mondta Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója.

„Sok kollégámmal heti szinten együtt dolgozom egy show műsorban vagy éppen engem kérdeznek különböző témákban. Ha tehetem elolvasom a róluk szóló cikkeket, a műsorok kulisszái mögött pedig megismerjük egymás életének hétköznapi apróságait. Sokszor kérdeznek tőlem az ismert műsorvezető kollégákról és néha rádöbbenek, hogy nem tudom a választ” – árulta el Lékai–Kiss Ramóna, aki a műsor előkészítésében is feladatot vállalt. – „Ebben a podcast-ben lehetőségem van feltenni azokat a kérdéseket, amit a nézők is feltennének a vendégeimnek. A műsor különlegessége pedig, hogy mindenkiről megtudhatunk legalább egy titkot” – tette hozzá.

A TV2 Titkok Ramónával vendége lesz többek között Tóth Gabi, Tilla, Szabó Zsófi, Stohl András, Caramel és Gáspár Győző.

Június 19-től minden szerdán premier epizód tíz héten át a TV2 Play-en!

2024. június 4. 11:01
KÖZÖSSÉG