július 12.
Izabella, Dalma

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Jön a Next Top Model Hungary döntője!

Tizenkét hét után vasárnap este kiderül, melyik az a lány, aki megnyeri a Next Top Model Hungary nem mindennapi versenyét. A döntőben Czibolya Niki, Kouyaté Hawa, Mészáros Lili és Vidéki Vivi igyekszik meggyőzni a TV2 sikerműsorának zsűrijét. A lányok többször is kifutóra lépnek, valamint Tombor Zoltán kamerája előtt is bizonyítaniuk kell. A tét hatalmas, hiszen a 10 millió forintos fődíj mellett többek között a Palvin Barbara karrierét is menedzselő Icon Modell Management két éves exkluzív modell szerződése vár a győztesre.

Tizenkét héttel ezelőtt indult az Egyesült Államokban 24, Németországban 17, és a világ több, mint húsz országában további 70 évadot megélt tehetségkutató valóságshow, a Next Top Model Hungary, ahol a modell jelölteknek hétről hétre nem mindennapi tréningeken, küldetéseken, fotózásokon és divatbemutatókon kellett bizonyítaniuk rátermettségüket. A versenybe szálló lányoknak szépségük mellett állóképességükre, szakmai elhivatottságukra, alázatos hozzáállásukra és alkalmazkodóképességükre is szükségük volt, hogy sikerrel vegyék az akadályokat. A vasárnapi döntőben a legjobb négy lánynak, Czibolya Nikinek, Kouyaté Hawának, Mészáros Lilinek és Vidéki Vivinek van lehetősége, hogy meggyőze a Next Top Model Hungary szakmai zsűrijét, hogy ő a legjobb. A döntősöket a világhírű divatfotós, fotóművész, Tombor Zoltán, a zsűri oszlopos tagja kapja lencsevégre.

A fotózáson túl több különleges catwalk is vár a lányokra. Visszatérnek a négy döntős mellé a kifutóra a korábban kiesett versenyzők, akik Merő Péter ruhakölteményeiben vonulnak végig a Next Top Model Hungary stúdiójában.

A négy döntős lányt a Dancing with the Stars profi táncosai, Hegyes Berci, Baranya Dávid és Suti Andris is megpörgeti a kifutón.

E mellett színpadra lép a Next Top Model Hungary döntőjében Király Viktor és DR BRS is.

Vasárnap este a tét hatalmas, hiszen a Next Top Model Hungary győztese elnyeri a Magyarország Következő Top Modelje címet, vele együtt 10 millió forintot, valamint két évre szóló exkluzív modell szerződéssel lesz gazdagabb Magyarország egyik legnevesebb modellügynöksége, az Icon Modell Managment jóvoltából, amely ügynökség többek között Palvin Barbarát is menedzseli karriere kezdete óta. A győztes a műsor főtámogatója, a Henkel Magyarország Kft. jóvoltából 2024-ben a Schwarzkopf Gliss Hajápolási Márka magyarországi nagykövete lehet. Ráadásul szerepel majd a JOY magazin címlapján is.

Next Top Model Hungary döntő – június 2., vasárnap 20:00 – TV2!

2024. május 31. 11:15
KÖZÖSSÉG