február 22.
Gerzson

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Krimi péntekek és bónusz elérés a Jocky TV-n
Februárban korlátlan sorozat és filmélménnyel ajándékozza meg nézőit a Jocky TV.

Egész februárban korlátlan sorozat és filmélménnyel ajándékozza meg nézőit a Jocky TV, a Magyar Telekom előfizetői számára a TV2 Csoport kábelcsatornájának műsora a szolgáltató Bónusz csatorna helyén is elérhető.

A 14:00-tól látható Baywatch, Castle 18:00-tól, este 20 órai kezdettel a Szellemekkel suttogó, vagy Dr. Csont hétfőtől csütörtökig a 21 órás idősávban, hogy csak néhányat említsünk a Jocky TV hétköznap látható legnépszerűbb sorozatai közül. Februártól azonban mindehhez, péntek estént 21 órától fixen 1-1 krimi élmény is jár!

Február 2-án jön a Tőrbe ejtve című amerikai film, többek között olyan színeszek főszereplésével, mint Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas vagy Jamie Lee Curtis. A 2019-es moziban a meglehetősen kíváncsi természetű Benoit Blanc magánnyomozó (Daniel Craig) hazugságok kaotikus hálójából próbál kinyomozni egy családi halálesetet. Blanc ugyanis úgy gondolja, a család meglehetősen fontos információkat hallgat el a rendőrök elől.

A következő pénteken, február 9-én Agatha Christie világhírű regényének 2017-ben bemutatott filmváltozata, a Gyilkosság az Orient expresszen kerül képernyőre. A filmet az ötszörös Oscar-jelölt Kenneth Branagh rendezte. Ő alakítja a jól ismert detektívet, Hercule Poirot-t is, aki az Európát átszelő vonatúton próbál kinyomozni egy rejtélyes gyilkosságot. Rengeteg titok és gyanú, ám az idő véges… meg kell találni a gyilkost, míg újra le nem csap. A filmben Kenneth Branagh mellet olyan színészekkel találkozhatnak a nézők, mint Penélope Cruz, Willem Dafoe, Johnny Depp, Judi Dench vagy Michelle Pfeiffer.

Február 16-án érkezik A végzet asszonya. A 2020-as amerikai filmet Deon Taylor rendezte, főszerepben Hilary Swank, Michael Ealy, Mike Colter és Geoffrey Owens látható. Darren (Michael Ealy), a sikeres sportügynök miután belebonyolódik egy nyomozási ügybe, élete csaknem teljesen darabjaira hullik. A történet pikantériája, hogy az ügyet az elszánt nyomozónő, Qinlan (Hilary Swank) vezeti, akivel korábban egy vad egyéjszakás kalandba keveredtek.

A péntek esti filmek közül, február 23-án a Farkasok örökségét láthatja, aki a Jocky TV-re kapcsol 21 órától. A Jean Reno főszereplésével készült francia-ukrán-belga akció-thrillerben egy nyugdíjba vonult bérgyilkost (Henry) ismerhetünk meg, aki körözése után egy elszigetelt tóparti kunyhóban él. Egy nap egy sérült nőt talál a házánál, majd befogadja. A nő súlyos balesetet szenvedett, és amint magához tér kiderül, őt is körözik. Henry azért, hogy megmentse Melody-t (Sarah Lind), saját életét is kockáztatja.

Krimi péntekek 21 órától a Jocky TV-n – Keresd a Magyar Telekom Bónusz csatornáján!

Péntek esti krimik a Jocky TV-n
Baywatch hétköznap 14:00-tól
Szellemekkel suttogó hétköznap 20:00-tól
Dr. Csont hétfőtől csütörtökig 21:00-tól

2024. január 31. 10:00
KÖZÖSSÉG