február 22.
Gerzson

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Ők a Zsákbamacska új műsorvezetői

2024-ben két műsorvezető párossal tér vissza a képernyőre a közönségkedvenc Zsákbamacska. A tavalyi évben nézettségi rekordokat döntő vetélkedőben Szente Vajk és T. Danny, valamint Marics Peti és Pető Brúnó várja a játékosokat.
 
A TV2 népszerű vetélkedője, a Zsákbamacska hamarosan új epizódokkal tér vissza. A felhőtlen szórakozást az új évadban két műsorvezető páros garantálja. Szente Vajk, Jászai Mari díjas rendező, író, filmproducer az énekes, rapper, dalszerző T. Danny-vel; míg az énekes, dalszerző Marics Peti jó barátjával és zenésztársával, az Ázsia Expreszben is feltűnt Pető Brúnóval várja majd a játékosokat.
 
„Nagyon izgatottak vagyunk, hogy Szente Vajk, T. Danny, Marics Peti és Pető Brunó vezeti tavasszal a Zsákbamacska új évadát a TV2-n. Biztos vagyok benne, hogy ezek a rendkívül tehetséges emberek új szintre emelik a műsort, és általuk a magyar televíziónézők fiatalabb generációját is elérjük majd” – árulta el Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója.
 
A Zsákbamacska játékszabályai változatlanok, a műsorvezetők állandóan alkukat kötnek a játékosokkal, amit azok vagy elfogadnak, vagy cserébe az ismeretlen nyereményt választják. A játék a szerencsén, a gyors és jó döntéseken múlik. A játékosok jelmezben érkeznek, így kinézetük és performanszaik nem kevés derültséget okoznak a stúdióban.
 
Szente Vajk és T. Danny mellett Kárpáti Rebeka, míg Marics Peti és Pető Brúnó oldalán Stana Alexandra segíti majd a Zsákbamacska játékát.
 

2024. január 19. 16:57
KÖZÖSSÉG