február 22.
Gerzson

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Sztárban Sztár és Sztárban Sztár leszek! egy színpadon vasárnap este

Már csupán alig több, mint egy hét, és kiderül ki állhat a Sztárban Sztár leszek! 4. évadában a dobogó legfelső fokára. Ám addig még sok izgalom és átalakulás vár a versenyben lévő öt énekesre, akik a most vasárnapi elődöntőben egy-egy, az előző szériák valamelyikében látható Sztárban Sztár versenyzővel is színpadra állnak majd duettben.

Múlt vasárnap kialakult a Sztárban Sztár leszek! TOP 5-ös mezőnye, az elődöntősök: Széchenyi Lili, Halász Rebeka, Nagy Alexa, Karapancsev Kristóf és Szologjan Edgar. A versenyzőkre egész héten lehet szavazni az emelt díjas telefonszámokon, így a nézők már most hozzásegíthetik kedvenceiket ahhoz, hogy nagyobb eséllyel jussanak be a vasárnapi adást követően a jövő hétvégi döntőbe.

Az elődöntőben kétszer kell az énekeseknek színpadra lépniük, amiből az egyik egyéni produkció lesz. Széchenyi Lili: Szandi, Halász Rebeka: Caro Emerald, Nagy Alexa az En Vogue énekesnője, Karapancsev Kristóf: Lenny Kravitz, Szologjan Edgar pedig Emilio bőrébe bújik majd. Ám ez még nem minden, ugyanis újra egy sztárduettben is bizonyítaniuk kell a még versenyben lévőknek. Visszatérnek a Sztárban Sztár korábbi évadainak ikonikus átváltozóművészei, akik szintén beöltöznek és együtt énekelnek majd a versenyzőkkel.

Köllő Babett csapatából a 18 esztendős Nagy Alexa már nagyon készül a 10. élő adásra. Alexának családján és barátain kívül, szűkebb lakókörnyezete, az érdiek is „egy emberként” szorítanak hétről-hétre. Az ő sztárduettpartnere Szandi lesz, akivel egészen biztosan emlékezetes produkciót visznek majd színpadra.

Tóth Gabi csapatából Halász Rebeka, a ValMar zenekarból Valkusz Milánnal áll majd színpadra. Rebeka hatalmas utat tett meg a műsor indulás óta, sokat javult az önértékelése, ami produkcióira is rendkívül pozitív hatással van.

Pápai Joci csapatából Széchenyi Lili van versenyben. Ezúttal Radics Gigivel énekel majd duettet. A 19 éves lány múlt vasárnap nagy sikert aratott mindkét produkciójával, így adásgyőztesként végzett. Azt nyilatkozta: nagy vágya, hogy énekesi karrierjét építse a műsor után.

Majka két versenyzője adásról adásra az élen végeznek. Karapancsev Kristóf bár nemrég szakított párjával, ez sem zavarta meg a koncentrációban. A maximalista trombitaművész karrierjét hagyta félbe a műsor miatt, énekesként képzeli el jövőjét a színpadon. Hazánk egyik legkiválóbb énekesnőjével, Tóth Andival duettezik.

Szologjan Edgar a lányok kedvence lett az elmúlt hetekben. Az örmény származású fiú szíve azonban foglalt, sőt, hamarosan élete legnagyobb szerepe vár rá: márciusban édesapa lesz. Edgar nem mással lép színpadra vasárnap, mint a Sztárban Sztár második szériájának győztesével, Pál Dénessel.

A verseny tehát egyre élesedik, a győztes 2023-ban nem csak az ország legsokoldalúbb előadója címével gazdagodik, hanem 20 millió forint készpénzzel, továbbá egy 10 millió forint értékű autóval is.

Sztárban Sztár leszek! 10. élő show december 3-án 18:55-től a TV2-n!

Sztárban Sztár leszek! elődöntő promo sztárokkal

2023. november 30. 18:27
KÖZÖSSÉG