május 30.
Janka, Zsanett

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Szerelemdoktornak állt Alekosz
Ma reggel Nagy Alekosz volt a Mokka vendége.

Alekosz nemrég tért vissza a Power Of Love – A szerelem ereje című társkereső reality forgatásáról, ahol egyfajta „szerelemdoktorként” segítette a játékosokat.

Vasárnap véget ér a Power of Love – A szerelem ereje című műsor a SuperTV2-n. Hamarosan kiderül, hogy ki nyeri a mesés pénznyereményt, azonban több versenyző már megkapta áhított jutalmát: a szerelmet. Nagy Alekosz azért látogatta meg többször a játékosokat, hogy segítsen nekik kiigazodni az érzelmek tengerében.

„Az elmúlt negyven év tapasztalatát adtam nekik át, amit magamba szívtam, amit én tudok a kapcsolatokról, a nőkről és a férfiakról. Erre volt szükség, mert el vannak tévelyedve. A férfi nőt keres, a nő meg férfit, és mégis egymással veszekszünk. Ezt be kell fejezni! Egymást kell keresni és segíteni” – kezdte a görög valóságshow-hős. „Imit és Cintiát én hoztam össze, nekem köszönhetik, hogy a szakadékból visszarántottam azt a kapcsolatot, és működött” – tette hozzá Alekosz. Azonban voltak olyanok is – Dorina, Noel és Ildikó személyében, akik nem hallgattak rá.

Alekosz azt is elárulta, ki lett a kedvence a játékosok között.

„Nekem két cicám van, anya és lánya. Hosszúszőrű az anya, Zsivány egyes pedig a lány. A tigriseket, cicákat nagyon szeretem. Fanni volt olyan, akinek a szemében megláttam a tigris tekintetét, az ő szeme olyan, mint a tigrisé. Megsajnáltam, amikor a párja, Patrik eltávozott, akkor ráugrottak, falkában támadták meg őt. Nem tudott védekezni. Felkészült, mint a tigris az élet-halál harcra, de nem vágott vissza, Akkor láttam meg benne a tigrist, a macskát, ezért nekem Fanni” – mondta.

Power Of Love – A szerelem ereje döntő

November 26., vasárnap, 19:00 SuperTV2

Nagy Alekosz a Mokkában

2023. november 22. 16:12
KÖZÖSSÉG