május 30.
Janka, Zsanett

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Megújult az ország legnézettebb hírműsora
Hét év után megújult a Tények és a Tények Plusz arculata.

Vadonatúj stúdióképpel, frissített grafikai elemekkel, de továbbra is a megszokott magas minőségű hír- és tartalomszolgáltatással várja a TV2 nézőit mindkét infotainment műsor.

Új díszletet, új zenét és új logót kapott Magyarország legnézettebb híradója, a Tények*. A megújult stúdióban a kiterjesztett valóságé lett a főszerep, az AR-t ezentúl sokkal markánsabban fogják használni a műsorban, mint korábban. Ennek köszönhetően sokkal több információ jelenik meg az adásban egy-egy témáról, a műsorvezetői asztal pedig kivetítőként is fog működni.
A folyamatosan fejlődő technikai és nézői igények kielégítése miatt került sor a műsorok arculatának megújítására, hiszen a Tények és a Tények Plusz nemcsak októberben, hanem éves átlagban is nyeri idősávját a teljes lakosság körében.

Az új látványvilág tervezése hónapokon át zajlott egy felkészült csapattal. A dinamikus, innovatív dizájn alapjait egy francia audiovizuális szakember, David Sedel alkotta, aki korábban 12 éven át a legnagyobb francia televíziós társaság, a TF1 vizuális arculatért felelt. A Tények és a Tények Plusz új arculati terveit Hírigazgatóság grafikai és műszaki csapata öntötte végleges formába.
A mostani újítások jelentős mérföldkőnek számítanak a TV2 hírműsorainak történében.

Megújult a Tények és a Tények Plusz arculata

*Korcsoport: 4+ évesek
Vizsgált időszak: 2023.01.01-2023.11.07. átlag nézettség (AMR) alapján
Live+as live adatok
Forrás: Nielsen Közönségmérés/TV2 Kutatás

2023. november 8. 17:25
KÖZÖSSÉG