május 30.
Janka, Zsanett

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
A Disney mesevilágába repítenek a Dancing with the Stars párosai

Szombaton negyedik élő showjához érkezik a Dancing with the Stars. A még versenyben lévő hét páros különleges estére készül, ugyanis a 100. születésnapját ünneplő Disney-vel együttműködésben a legnépszerűbb ikonikus mesék elevenednek majd meg a színpadon. Ráadásul különleges vendégek is érkeznek a stúdióba, Kardffy Aisha pedig a Dancing with the Starsban mutatja be a vadonatúj Kívánság című Disney film betétdalát. 

A Dancing with the Stars sztárjai profi táncpartnereikkel az elmúlt hetekben mindent megtettek, hogy lenyűgözzék a nézőket és a zsűrit. Ez ezen a héten sem lesz másképp, ráadásul a párosok igazán különleges produkciókkal készülnek. A TV2 táncos showműsorában ezúttal a Disney mesés világa elevenedik meg, hiszen a még versenyben lévő hét pár egy-egy népszerű rajzfilm betétdalára táncol majd. Az általuk viselt ruhák és a produkciók látványvilága is megidézi az adott mesét, így garantáltan varázslatos szórakozás vár arra, aki a TV2-re kapcsol szombat este.

Radics Gigi és Baranya Dávid A kis hableány, Király Linda és Suti András a Herkules, Hunyadi Donatella és Bődi Dénes a Mulan, Marics Peti és Stana Alexandra a Coco, T. Danny és Lissák Laura az Aladdin, Krausz Gábor és Mikes Anna A szépség és a szörnyeteg, míg Szabó András Csuti és Tóth Katica a Tarzan egy-egy betétdalára táncol majd.

A 100. születésnapját ünneplő Disney és a Dancing with the Stars közös meglepetéssel készül. Extra produkcióként pedig érkezik Kardffy Aisha, aki élőben adja elő a november végén megjelenő Kívánság című Disney mese főcímdalát.

A mesés hangulat senkit ne tévesszen meg, ezen az estén is számítanak a zsűri pontjai és a nézői szavazatok, hiszen egy párostól az este végén búcsúzunk. Különösen nagy a tét, hiszen eldől, melyik az a hat páros, aki továbbjut, és a Dancing with the Stars idei évadának hajrája felé közeledve, jövő hétre már dupla produkcióval készül. 

Dancing with the Stars 4. adás promo 

2023. november 3. 9:45
KÖZÖSSÉG