június 16.
Jusztin

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
TV2 közvetíti Szoboszlai Dominik vasárnapi mérkőzését
Szuper focis hétvége jön a TV2 Csoport csatornáin.

Rendhagyó módon vasárnap délután a TV2 tűzi műsorára Szoboszlai Dominik aktuális mérkőzését, amelyen a Liverpool ezúttal a szintén nagy múlttal rendelkező Nottingham Forest csapatát látja vendégül. A sportág szerelmesei a hétvégén a Spíler 1 és a Spíler 2 csatornáin sem maradnak foci nélkül, szombaton a 255. „El Clasico”-t rendezik, de sor kerül egy manchesteri városi derbire is.

A foci rajongók számára kiemelten fontos hétvége következik, a felhőtlen kikapcsolódáshoz és a megszállott szurkoláshoz a TV2 Csoport csatornáin minden adott. Szombaton a 255. „El Clasico” következik, amit 15:30-tól Spíler 2-n követhetnek a spanyol foci szerelmesei. Ez alkalommal is helyszíni élő bejelentkezéssel, exkluzív tartalmakkal készül a sportcsatorna.

Vasárnap 14:30-tól televízió történelmet írva nem a Spíler-en, hanem a TV2-n kerül képernyőre Szoboszlai Dominik aktuális mérkőzése, amelyen a Liverpool ezúttal a szintén nagy múlttal rendelkező Nottingham Forest csapatát látja vendégül. A stúdióban Szedmák Zita vendége Torghelle Sándor és Soós Márk lesz, a mérkőzés után pedig további eddig nem látott felvételek kerülnek képernyőre, és a nézők betekinthetnek a Spíler műsorainak kulisszái mögé is.

Mindeközben a Spíler 1-en a manchesteri városi derbi kerül képernyőre 16:20-tól, a Spíler 2-n pedig ebben az idősávban rendezik Rayo Vallecano – Real Sociedad La Liga felsőházi rangadót, így kicsit nehéz dolga lesz annak, aki egyetlen gólról sem akar lemaradni.

Az izgalmas mérkőzések után vasárnap este ismét jelentkezik a Spíler TV élő sport talk-show műsora, a Sunday Stadium, ahol a két házigazda, Gelencsér Tímea és Bognár Domokos vendégeivel kibeszéli a hétvége legfontosabb pillanatait is. A sportosan laza estén a Sunday Stadium stúdiójábanTápai Szabina, Juhász Roland, Fodor Rajmund és Harsányi Levente vendégeskedik. 

2023. október 27. 12:07
KÖZÖSSÉG