február 22.
Gerzson

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Pénteken kiderül, ki lesz a Séfek Séfe 5. évadának győztese
Véghajrájához közeledik a TV2 gasztro-tehetségkutatójának idei szériája.

 Már csak néhány nap és kiderül, ki nyeri el 2023-ban a Séfek Séfe címet, a vele járó tízmillió forintos fődíjat és a 2 hetes franciaországi szakmai továbbképzést, a világ egyik leghíresebb séf iskolájában.

Több száz jelentkező közül, mostanra már csupán 8, mindenre elszánt versenyző küzd a végső győzelemért. Wolf András, Vomberg Frigyes és Krausz Gábor 6-6-6 fővel induló csapataiban mára mindössze 3-3 illetve 2 játékos maradt versenyben.

Már mindenkit csak egy cél vezérel, testközelből érezni, milyen ott lenni az idei döntőben. Akiknek erre esélye van, az: Zupkó Tamás, Balog Martin, Jambrik Bea, Balogh Roland, Ádám Orsi, Fejes Rudolf, Zörgő János és Gajdos Dávid. Ám addig még kemény munka vár a bent levőkre és Séfjeikre egyaránt.

A szerdáig tartó csapatversenyek után, csütörtökön egy kétfordulós elődöntő, pénteken pedig egy maratoni döntő vár a Séfek tanítványaira. Az elődöntőbe csak öt versenyző jut be, ahol a műsor Séfjei már nem segíthetnek csapattagjaiknak. Az elődöntő elején az első feladat előtt az is kiderül, milyen jelentősége van az addig gyűjtögetett Nap Séfe kitűzőknek.

Az első kör után Wolf András, Vomberg Frigyes és Krausz Gábor vakon kóstolja és értékeli az eléjük tálalt fogásokat. 3 vendég kóstoló is érkezik a segítségükre, méghozzá nem is akárkik, Michelin-csillagos éttermek képviselői csatlakoznak hozzájuk. A nap végére pedig két séf-jelölt számára véget ér a küzdelem, és kialakul a döntős mezőny.

A döntőben kétórás embert próbáló munka vár a versenyzőkre. Három fogásos menüjüket korábbi csapattársaik segítségével készítik majd el, és Séfjeik már csak szurkolhatnak tanítványaiknak. A Séfek Séfe fődíjáról ezúttal Michelin-csillagos éttermek és Michelin tányér ajánlást kapott éttermek séfei döntenek, név szerint: Vadász Imre, Csillag Richárd, Varga Dániel, Somodi Péter, Gyűjtő Ádám, Tóth Szilárd és Koppány Levente. Az este végén kiderül, ki lesz a Séfek Séfe, ki viheti haza a tízmillió forintos fődíjat és a franciaországi szakmai továbbképzést, a világ egyik leghíresebb séf iskolájában.

Séfek Séfe minden hétköznap este 19:55-től a TV2-n!

2023. október 2. 13:31
KÖZÖSSÉG