július 13.
Jenő

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Íme, ők a Power of Love – A szerelem ereje szereplői

Hétfőn, azaz szeptember 11-én indul útjára a SuperTV2 vadonatúj valóságshow-ja, a Power of Love – A szerelem ereje. A műsor játékosai mind-mind különböző karakterek, egyvalami közös bennük: szinglik, és talán hamarosan megtalálják életük szerelmét. Most itt az idő, hogy megismerkedjünk a Power of Love – A szerelem ereje tizennégy versenyzőjével.

Renátó – 31, Szombathely – a megfontolt

Szingli, és nem zárkózik el semmitől. Meglátja, mit hoz a műsor számára, amikor szerelmes, akkor naiv tud lenni.

Dorina – 19, Budapest – a vagány

Szeret bulizni, aktív és jókedvű lány, imád ismerkedni, vehemens és erős személyiségnek tartja magát. Szereti mozgatni a szálakat, aztán mozizni.

 

Ildi – 25, Debrecen – a taktikus

Élete kalandját várja a műsortól. Hisz az érzelmekben, a szívére hallgat, de úgy gondolja, ebben a műsorban az őszinteséggel csínján kell bánni, ezért taktikázni fog. Szerinte a cél szentesíti az eszközt, attól sem riad vissza, hogy megalázza a másikat.

 

Levi – 27, Budapest – az extrém

Hisz abban, hogy a nagy Őt is meg lehet találni egy ilyen műsorban, ugyanakkor vonzza a
hírnév és a nyeremény is. A humora miatt általában középpontban van.

 

Gergő – 31, Pécs – a bevállalós

Kalandra vágyik és kihívásra. A műsort nyaralásnak éli meg. Sportos, 23 éve kajakozik. Számára az ideális nő az, akivel megvan a vibe és aki vevő a humorára. Szereti az okos intelligens lányokat.

Imre – 38, Budapest – az alfahím

Régóta keresi a párját, voltak kapcsolatai, de egyik sem volt tartós, most olyan lányra vágyik,aki hosszú távon vele marad. Építi a gazdasági birodalmát, utána politikai pályára szeretne lépni. A fiatalabb csajok jönnek be neki.

 

Fanni – 29, Budapest – a bájos

A lányok nem jönnek ki vele túl jól, szerinte irigyek rá. Nem szeret veszekedni, és soha nem volt egyéjszakás kalandja, nem is vevő erre.

 

Patrik – 22, Balatonfüred – a domináns

Imád szerepelni, kamerák előtt állni, sikerre vágyik. Irányító típus, aki minden konfliktusba beleáll.

 

Brigi – 31, Budapest – a határozott

Elsődleges célja a műsorban az önismeret. Énektanár, kicsikkel és nagyokkal is foglalkozik. Ha szerelmes, akkor nagyon boldog, vágyik rá, de alapvetően is nagyon vidám, boldog természetű lány. Erősen él benne a gyermeki énje, ezt szereti.

 

Dóri – 30, Budapest – az újrakezdő

Szeretné megtalálni a párját ebben a műsorban, jelenleg válófélben van. A fiatalabb srácok jönnek be neki. Szívesen benne van minden hülyeségben, fontos számára a külső, a pasik arcát, szemét és mosolyát nézi először, aztán jön csak a test. Szeretne sokat utazni, világot látni.

 

Vili – 21, Budapest – a magabiztos

A viták éltetik, minden konfliktusban szeret részt venni, és addig csűri-csavarja, amíg neki lesz igaza. Ami nagyon taszítja, az a hazugság. Nehéz túljárni az eszén, és bombanőt keres maga mellé.

 

Cinti – 23, Felvidékről jött Budapestre – a laza

Kalandot keresett, ezért jött a műsorba, ahol az őt körülvevő emberektől szeretne sokat tanulni. Fejlesztő pedagógus, egy középiskolában tart felzárkóztató foglalkozásokat hátrányos helyzetű gyerekeknek. Nagy reményekkel indul, hogy itt megtalálja az igazit, aki mellett biztonságban érezheti magát.

 

Noel – 25 – az érzelmes

Aktív életet él, sokat sportol. Kerüli a konfliktusokat. Ő inkább azt szeretné megmutatni a választottjának, hogy miért jó vele lenni, nem pedig pasikkal rivalizálni. Érdekli a média világa.

 

Vivi – 23, Nagykáta – a temperamentumos

Robbanékony természet, beleáll a vitákba és addig folytatja, amíg igaza nem lesz. Nem a külső érdekli, egy férfit a szívéért szeret. Egy hosszú kapcsolaton van túl, és úgy érzi, készen áll az új szerelemre. Fontos számára a tisztelet. Ha szerelmes, egy kapcsolatban mindent megad a másiknak.

2023. szeptember 8. 13:26
KÖZÖSSÉG