május 30.
Janka, Zsanett

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Ők a Dancing with the Stars negyedik évadának szereplői!
Hamarosan negyedik évadával visszatér a TV2 képernyőjére a nemzetközi sikerű táncos showműsor, a Dancing with the Stars!

Hamarosan negyedik évadával visszatér a TV2 képernyőjére a nemzetközi sikerű táncos showműsor, a Dancing with the Stars, amelyben hírességek profi táncpartnereikkel állnak színpadra hétről hétre. A TV2 lenyűgöző produkciójában többek között tánccipőt húz Radics Gigi, Eszenyi Enikő, Krausz Gábor, T. Danny és Marics Peti is.

Három éve töretlen népszerűségnek örvend a BBC Studio, Dancing with the Stars című világsikerű, eredeti formátumának magyar szériája a TV2-n Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András műsorvezetésével. A folytatásra nem kell sokat várnia a rajongóknak, hiszen október 14-től megkezdődik a küzdelem a Dancing with the Stars idei trófeájáért.

“A TV2 műsorkínálatában mindig kiemelt helyet foglaltak el az élő showműsorok, amelyek a nézők körében is hatalmas népszerűségnek örvendenek. A Dancing with the Stars három sikeres évad után idén szintet lép, a showműsor Katona Andor személyében új kreatív producert kapott, megújul a díszlet és azt gondolom, hogy a hírességek névsorát nézve egy igazán különleges és izgalmas negyedik évad vár ránk, egy igazi álomcsapat állt össze” – mondta Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója.

A Dancing with the Stars negyedik évadában tíz híresség lép táncparkettre párjával, név szerint: Radics Gigi, énekesnő, dalszerző és profi táncpartnere, Baranya Dávid, show- és musical-szólótáncos, szolnoki Príma-díjas táncművész, a Dancing with the Stars harmadik évadának döntőse; T.Danny, énekes, rapper, dalszerző és profi táncpartnere, Lissák Laura, magyar Ranglista győztes, többszörös Országos Bajnok, koreográfus; Sydney van den Bosch, egykori szépségkirálynő, modell, a TV2 Szerencsekerék című műsorának szerencselánya és profi táncpartnere, Ádám Csaba, szlovák Országos Bajnok, többszörös Ranglista Győztes és bajnoki döntős; Simon Kornél, színész és profi táncpartnere, Szőke Zsuzsanna, ötszörös magyar bajnok és hatszoros országos bajnok, a Dancing with the Stars második évadának döntőse; Hunyadi Donatella, modell, klasszikus ének előadóművész és profi táncpartnere, Bődi Dénes, showtánc Magyar Bajnok, koreográfus, mesterdiplomás társastánc tanár; Marics Peti, énekes, dalszerző és profi táncpartnere, Stana Alexandra, háromszoros showtánc világbajnok, országos bajnok, mesterdiplomás táncpedagógus, a magyarországi Dancing with the Stars első és második évadának döntőse; Király Linda, énekesnő, dalszerző és profi táncpartnere, Suti Andris, a latin-amerikai táncok országos bajnoka; Szabó András - Csuti, üzletember, műsorvezető és profi táncpartnere, Tóth Katica, országos bajnok, többszörös magyar bajnoki bronzérmes, diplomás táncpedagógus, a Dancing with the stars harmadik évadának döntőse; Eszenyi Enikő, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, Érdemes művész, rendező, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, 2023-ban Európa színésze és profi táncpartnere, Hegyes Berci, 24-szeres magyar bajnok, a magyarországi Dancing with the Stars első és harmadik évadának győztese; Krausz Gábor, séf és profi táncpartnere, Mikes Anna, Junior Prima-díjas sportoló, tizenegyszeres magyar bajnok, tíztánc világbajnoki harmadik helyezett, mesterdiplomás táncpedagógus, Dancing with the Stars második évadának döntőse.

A TV2 látványos showműsorának kulisszatitkaiba idén is a produkció online riportere, Gelencsér Tímea kalauzolja majd a nézőket a TV2 Play oldalán.

A versenyzők elkezdték a felkészülést, hogy igazán lenyűgöző produkciókkal lépjenek majd a Dancing with the Stars táncparkettjére október 14-én.

2023. szeptember 5. 20:37
KÖZÖSSÉG