június 16.
Jusztin

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Augusztus 13-tól vadonatúj részekkel folytatódik a Szerencsekerék
Kasza Tiborral és Sydney van den Bosch-sal vasárnap estétől új epizódokkal pörög a Szerencsekerék.

A TV2 népszerű vetélkedője most is szórakozató és izgalmas, sokszor érzelmekkel teli pillanatokat tartogat majd azoknak, akik figyelemmel kísérik a legfrissebb részeket. Vasárnapot követően, hétköznap estént folytatódnak az új adások, amelyek után egy másik közönségkedvenc, a Zsákbamacska tér visssza, amelyből egy részt szintén már vasárnap megnézhetnek azok, akik a TV2-t választják. A tavasszal közel 30 év után újra látható Zsákbamacska azóta sem talált legyőzőre, a március 12-i premier adása magabiztosan tartja a műsortoplista első helyét, és ezzel magáénak tudhatja az idei év eddigi legnézettebb műsora címet mindhárom kiemelt korcsoportban (A18-59, A18-49, A4+). Repülőrajttal indul az őszi szezon, jövő héttől további bejelentések várhatók.

A Szerencsekerékben most is 2 civil versenyző és 1-1 sztár teszi próbára tudását és szerencséjét, és száll harcba a mesés nyereményekért. A felhőtlen szórakozás mellett ezúttal is hatalmas a tét, hisz többmilliós összegek forognak kockán a fődíj játékban.

A hírességek között a kerék mögé állnak majd például az ország legismertebb énekesei, színészei, ünnepelt sportolók, az internet sztárjai, de retro előadókkal is találkozhatnak a nézők. Az ismert arcok mellett izgalmas, vicces, ámulatba ejtő civil játékosok is megmérettetnek: az ifjú zsenitől, a lélegzetelállító mutatványokra képes artistán át, a csodás teljesítményű sportolókig.

A Szerencsekerék sikerét mi sem bizonyítja jobban, minthogy a június 14-től ismétlésekkel futó televíziós vetélkedő az átlag nézői részesedés alapján továbbra is nyeri az idősávját mindhárom kiemelt korcsoportban. A már megszokott időben, este 19:55-től futó ismétlések átlagos nézőszáma 649 ezer fő volt a teljes lakosságon belül, ami azt jelenti, hogy átlagosan a nézők 18,8%-a kísérte figyelemmel a műsort – több, mint kétszer annyian, mint a fő konkurens RTL-t az azonos idősávban (RTL azonos idősáv: 7,9% SHR). Mindemellett, a június 14-től augusztus 9-ig TV2-n adásba került minden egyes ismétlő epizód nyerte az idősávját, a teljes lakosság mellett a 18-59 éves korcsoport tekintetében is.

A soron következő új adásokban többek között olyan sztárvendégekkel találkozhatnak a nézők, mint: Szabó Erika, Singh Viki, Gergely Róbert, Soltész Rezső vagy Kiss Endi. Közülük a sort Gergely Róbert nyitja vasárnap, két hölgy játékos társaságában. Ám, hogy végül milyen eredménnyel zárul az este, az legyen meglepetés. Annyi viszont elárulható, hogy rendkívüli izgalmak várhatók.

„Nagy büszkeség számunkra, hogy éves átlagban idén a TV2 a legnézettebb csatorna nem csak teljes napon, hanem főműsoridőben is, mindhárom kiemelt korcsoportban. Repülőrajttal indítjuk az őszi szezont és már vasárnap este látható lesz a Szerencsekerék legújabb része. Jövő héttől pedig folyamatosan jönnek az újabb bejelentések, rendkívül izgalmas időszak következik, a nézők színes repertoárból válogathatnak az elkövetkező hónapokban is” - tette hozzá Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

Szerencsekerék vadonatúj résszel augusztus 13-án 18:55-től, utána Zsákbamacska 20:35-től. A vasárnapi epizódokat követően pedig hétköznaponként 20:00-tól Szerencsekerék, és 21:40-től Zsákbamacska a TV2-n!

Live+As live adatok
Időszak: 2023.01.01. – 2023.08.09. Szerencsekerék ismétlések: 2023 06.14. - 2023 08. 09.
Főműsoridő: 18:00 – 22:59
Forrás: Nielsen Közönségmérés/TV2 Kutatás


Szerencsekerék új részek - promo

Szerencsekerék új részek - promo2


2023. augusztus 10. 15:16
KÖZÖSSÉG