május 30.
Janka, Zsanett

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Új képernyőssel bővül a Tények Reggel csapata
Hétfő reggel új képernyőssel bővül a Tények Reggel csapata. Varga Attila tizenhárom éve dolgozik televíziósként.

Varga Attila 2017 óta a Tények felelős szerkesztője, így nem lesz számára idegen a TV2 stúdiója.

Szentpéteri Eszter és Váczi Gergely mellé új képernyős érkezik a Tények Reggel csapatába. A televíziós a kommunikáció szakos tanulmányai után a TV2 Akadémián végzett, és immár tizenhárom éve a szakmában dolgozik. Varga Attila korábban több csatorna munkatársaként szerkesztői, riporteri és hírolvasói tapasztalatot is szerzett; 2017 óta, hat éve pedig a Tények felelős szerkesztőjeként dolgozik a TV2-nél.

„Fontosnak tartom, hogy fiatal kollégáknak is lehetőséget adjak. Attila évek óta bizonyít a Tények felelős szerkesztőjeként, most pedig reflektorfénybe lép és képernyősként, a Tények Reggel műsorvezető csapatának új tagjaként is kipróbálhatja magát” – mondta Szalai Vivien, a TV2 hírigazgatója.

„Nagyon szeretek a Tények csapatával dolgozni és elárulom, egy titkos álmom válik valóra azzal, hogy a felelős szerkesztői munkám mellett a Tények képernyőse lehetek. Izgatottan és lelkesen várom a kezdést, nagyon örülök, hogy ilyen lehetőséget kaptam” – árulta el Varga Attila, aki először hétfő reggel köszönti a nézőket a Tények stúdiójából.

asd123.jpg

2023. július 28. 14:55
KÖZÖSSÉG