június 16.
Jusztin

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
A Spíler1 TV élőben közvetíti a Liverpool felkészülési mérkőzéseit
Nem kell megvárni a Premier League szezon kezdetét, a Spíler TV exkluzív sugárzási jogot szerzett a Liverpool három felkészülési mérkőzésére.

Nem kell megvárni a Premier League szezon kezdetét, a Spíler TV exkluzív sugárzási jogot szerzett a Liverpool három felkészülési mérkőzésére. A vörösökhöz igazolt Szoboszlai Dominik karrierjének alakulását így már az első lépésektől követhetik a magyar focirajongók július 30-tól.


Futball-történelmet írt a magyar válogatott 22 éves csapatkapitánya, amikor idén július elején rekordösszegért, 70 millió euróért a Liverpool FC csapatához igazolt. Ezzel minden idők legdrágább magyar játékosa lett (saját korábbi rekordját megdöntve), de a Liverpool történetének harmadik legdrágább futballistája is egyben, így nem túlzás kijelenteni, az öt éves szerződést aláíró Dominikkal komolyan tervez a klub. Az ezentúl a Premier Leagueben játszó tehetség karrierjének alakulása hetek óta lázban tartja nem csak a magyar, hanem az európai focirajongókat is. Idehaza pedig mindenki azt várja, mikor láthatja Szoboszlai Dominikot Liverpool mezben pályára lépni.


A Spíler1 exkluzív közvetítésének hála a magyar rajongóknak nem kell a Premier League szezon kezdetéig várni, már korábban, július 30-tól bepillantást kaphatnak a Liverpool megújult csapatának mérkőzéseibe. Ugyanis kizárólag a Spíler1-en látható a legendás angol csapat három felkészülési mérkőzése, ahol minden bizonnyal Szoboszlai Dominik is pályára lép, aki a Liverpool július 19-i első felkészülési meccsén a kezdő tizenegy tagja volt.


Az angol csapat kihasználva ázsiai népszerűségét hamarosan a Távol-kelet felé veszi az irányt és Szingapúrban lép pályára. Július 30-án a Leicester City, majd augusztus 2-án a Bayern München ellen játszik felkészülési mérkőzést Jürgen Klopp csapata. A Premier League szezon előtti „főpróbájára” pedig augusztus 7-én kerül sor Angliában, amikor a Darmstadt lesz a Liverpool ellenfele. A Spíler1 pedig mindhárom mérkőzést élőben közvetíti!

Exkluzív – Premier League felkészülési mérkőzések élőben a Spíler1-en!


július 30., 10:55 Liverpool – Leicester City

augusztus 2., 13:25 Liverpool – Bayern München

augusztus 7., 19:55 Liverpool – Darmstadt

Szoboszlai Dominik a Spíler1-en

2023. július 21. 11:21
KÖZÖSSÉG