június 16.
Jusztin

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Egy héttel korábban debütál A hegyi doktor újra rendel premier évada!
A magyar rajongók kérésének eleget téve már július 10-től látható A hegyi doktor újra rendel legújabb, 16. évada!

Dr Martin Gruber életének legújabb fejezetét az eredeti premier dátumhoz képest már egy héttel hamarabb láthatják a TV2 nézői!

A korábban bejelentetthez képest egy héttel előbb, azaz már július 10-től elindítja a TV2 A hegyi doktor újra rendel premier évadát. Az elmúlt napokban a közönségszolgáton keresztül számos megkeresés érkezett, amiben a rajongók azt kérik, hogy az ismétlések helyett már az új részeket szeretnék látni. Ennek a nézői igénynek eleget téve a TV2 a meghirdetetthez képest egy héttel korábban, azaz már július 10-től képernyőre tűzi a 16. évadot.

Az új szezonban Dr. Martin Gruber visszavonulós időszakot él, visszatér a Gruberhofra, ahol a családja örömmel fogadja. Új szereplők is érkeznek, Caro és Roland Pflüger, akik Hans Gruber elhunyt feleségének testvére és apja. Caro magabiztos, ugyanakkor sebezhető nőt testesít meg, akinek hatalmas az igazságérzete, és emiatt konfliktusba kerül mind apjával, mind Martin Gruberrel. Az após pedig olyan férfi, aki levetette korábbi évek keményszívűségét, és aggódik unokájáért, de rendkívül ambíciózus, ami a saját birtokait illeti. Martin eleinte egyetért testvérével, Hansszal abban, hogy apósa, Rolf Pflüger ne szálljon be a nehézségekkel küzdő vállalkozásba. Az sem tetszik a doktornak, hogy lánya, Lilli feltűnő érdeklődést mutat Pflüger lánya, Caro iránt. Caro Hans egykori feleségének, Sonjának a húga. Nem sokkal a halála előtt Sonja azt mondta Dr. Roman Melchingernek, akinek a rendelőjét Martin átvette, hogy a lánya, Lilli Martin lánya. Martin nem teheti meg, hogy ne vallja be a bátyjának, hogy nemcsak rövid kalandja volt Sonjával, hanem hónapokig tartó szenvedélyes viszonya. A vallomásnak olyan következményei vannak, amelyek messze túlmutatnak a két testvér kapcsolatán és az is megtörténhet, hogy az egész Gruber családot szétszakítják.

A hegyi doktor újra rendel – a 16. évad vadonatúj részekkel július 10-től, minden hétköznap este 21:25-től a TV2 műsorán

2023. július 6. 18:07
KÖZÖSSÉG