február 22.
Gerzson

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Súlyos titok szakíthatja szét a hegyi doktor családját
Visszatér a magyar nézők egyik nagy kedvence, A hegyi doktor újra rendel!

Visszatér a magyar nézők egyik nagy kedvence, A hegyi doktor újra rendel, ami július 17-től vadonatúj, premier epizódokkal érkezik a TV2 hétköznap esti főműsoridős sávjába. A gyönyörű tájakon játszódó sorozatban Dr Martin Gruber szakmai és magánéletének fordulatos történéseit láthatják a nézők. A széria olyan nagy népszerűségnek örvend Németországban és számos más országban, köztük Magyarországon is, hogy a mostani már a 16. évad és jó hír, hogy készül a 17-ik is!

Július 17-től a magyar nézők elsőként a TV2 műsorán láthatják A hegyi doktor újra rendel legújabb, 16. évadát. A főszereplő, Dr Martin Grubert 2008 óta alakító Hans Sigl a sorozatnak köszönhetően világszerte nagyon népszerű és a rajongók évről évre izgatottan várják sorozatbeli karaktere életének alakulását.

A 15. évad nehézségekkel övezve végződött a doktor számára, hiszen Franziska New York-ba utazott a fiukkal, magával víve Martin szívének egy darabját is. De nem ő volt az egyetlen, akinek meg kellett birkóznia a veszteséggel: menyasszonya, Anne, aki a kicsiről gondoskodott, láthatóan belefeledkezett az anyaszerepbe és nem tudott túllépni azon, hogy Martinnak Franziskától született gyermeke. Dr Gruber könnyek között olvasta el Anne búcsúlevelét. Ha ez nem lenne elég, lánya, Lilli is felmondott a családi gazdaságban, mert a barátja vállalkozásában akart dolgozni.

Az évad fináléját követően két színésznő is bejelentette távozását, az Anne-t alakító Ines Lutz, valamint a Franziskát megformáló Simone Hanselmann is kiszállt a sorozatból, így az új fejezetben nincs remény Martin Gruber szerelmi életének happy endjére sem Anne, sem Franziska esetében.


hegyidokiegy.jpg

A július 17-től hétköznap esténként látható 16. évad tehát bőven tartogat meglepetéseket és izgalmakat. Dr. Martin Gruber visszavonulós időszakot él, visszatér a Gruberhofra, ahol a családja örömmel fogadja. Új szereplők is érkeznek, Caro és Roland Pflüger, akik Hans Gruber elhunyt feleségének testvére és apja. Caro magabiztos, ugyanakkor sebezhető nőt testesít meg, akinek hatalmas az igazságérzete, és emiatt konfliktusba kerül mind apjával, mind Martin Gruberrel. Az após pedig olyan férfi, aki levetette korábbi évek keményszívűségét, és aggódik unokájáért, de rendkívül ambíciózus, ami a saját birtokait illeti. Martin eleinte egyetért testvérével, Hansszal abban, hogy apósa, Rolf Pflüger ne szálljon be a nehézségekkel küzdő vállalkozásba. Az sem tetszik a doktornak, hogy lánya, Lilli feltűnő érdeklődést mutat Pflüger lánya, Caro iránt. Caro Hans egykori feleségének, Sonjának a húga. Nem sokkal a halála előtt Sonja azt mondta Dr. Roman Melchingernek, akinek a rendelőjét Martin átvette, hogy a lánya, Lilli Martin lánya. Martin nem teheti meg, hogy ne vallja be a bátyjának, hogy nemcsak rövid kalandja volt Sonjával, hanem hónapokig tartó szenvedélyes viszonya. A vallomásnak olyan következményei vannak, amelyek messze túlmutatnak a két testvér kapcsolatán és az is megtörténhet, hogy az egész Gruber családot szétszakítják.

hegyidokiketto.jpg

Vajon milyen titkokat rejtegetnek még Gruberék? Hogyan rendezik kapcsolatukat a fivérek? Megtudja-e Lilli a teljes igazságot? Ezekre és sok más kérdésre is választ kapnak a TV2 nézői július 17-től, A hegyi doktor újra rendel vadonatúj részeiben!

2023. július 3. 17:01
KÖZÖSSÉG