január 29.
Adél

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Új Szilveszteri kívánságok a Zenebutikon
25 éve került adásba az első Dáridó a TV2 műsorán, ebből az alkalomból a legszebb pillanatokat idézi fel a Zenebutik szilveszter napján.

A színes ünnepi programok már délelőtt elkezdődnek: hatórás élő kívánságműsorral várja nézőit a csatorna.

Hatórás élő kívánságműsorral jelentkezik idén szilveszterkor a Zenebutik csatorna. A műsorvezetők már délelőtt 10 órától telefonon fogadják a nézők újévi jókívánságait és a köszöntőket. A rekordhosszúságú élő kívánságműsor házigazdái az első három órában Jolly és kedvese, Szuperák Barbara lesznek, míg délután Sári Évi és „Dred” Bíró Zsolti várja a nézőket. Mint minden szilveszterkor, idén is a Zenebutik csatorna sztárjai lesznek az élő műsor vendégei 10 és 16 óra között.

Az idei szilveszteri műsorfolyam több szempontból is különleges lesz, hiszen 25 éve került adásba az első Dáridó a TV2-n. Ebből az alkalomból „Dáridó 25„ címmel 16 órától éjfélig a nagysikerű műsor legszebb pillanatait idézik fel, valamint új felvételeket is láthatnak a nézők. Többek között Csonka Pici, Zalatnay Cini, Csepregi Éva szórakoztatják majd a közönséget, de a Fekete Vonat, Márió, a harmonikás, Auguszt Bárió, Matyi és a hegedűs, és persze a házigazda Galambos Lajcsi is felel a jó hangulatért a csatornán 16 órától egészen éjfélig.

Január elsején a tragikus sorsú Zámbó Jimmyre emlékezik a Zenebutik halálának évfordulóján. 11:20- tól Péter Srámek műsorában felcsendülnek a legendás énekes dalai, majd 14:15-tól a róla szóló emlékműsort vetíti a csatorna.

Élő kívánságműsor szilveszterkor
Dáridó 25
Dárdió 25 éjfél után
_BBF4438.jpg

_BBF5334.jpg

2022. december 29. 12:06
KÖZÖSSÉG