december 2.
Melinda, Vivien

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Ezzel a tizenhat hírességgel tér vissza november 21-én a Farm VIP
November 21-én Gáspár Zsolti gazda ismét megnyitja a Farm VIP kapuit, ahol Demcsák Zsuzsa műsorvezetésével tizenhat híresség dacol.

November 21-én Gáspár Zsolti gazda ismét megnyitja a Farm VIP kapuit, ahol Demcsák Zsuzsa műsorvezetésével tizenhat híresség dacol.miközben izgalmas feladatokon keresztül próbálják bezsebelni a fődíjat. A hétköznapok kényelmét hátrahagyva idén olyan celebek vágnak bele a tanyasi kalandba, mint Nyertes Zsuzsa, Szorcsik Viktória, Dr.Hevesi Kriszta, Ifj.Schobert Norbert, Vajtó Lajos és Szabó András Csuti.

A modern technika vívmányaitól távol, a megszokott városi pezsgésből kiszakadva nomád, falusi körülmények között bizonyíthat az a tizenhat híresség, aki vállalkozott a nem mindennapi kalandra. A piros és a sárga csapat önjelölt gazdái az állatok gondozásán túl különböző termelési feladatokban, valamint további erőt próbáló és ügyességi kihívásokban küzdhetnek meg a bent maradásért.

A vadonatúj szériában a piros csapatot erősíti Nyertes Zsuzsa, Szorcsik Viktória, Smaltig Dalma, Szarvas Andi, Vajtó Lajos, Ifj.Schobert Norbert, Dudás Miki és Mischinger Péter, míg sárga színekben versenyzik majd Dr.Hevesi Kriszta, Görgényi Fruzsi, Völgyi Zsuzsi, Tuvic Aleksandra, Visváder Tamás, Szabó András Csuti, Cooky és Budavári Fülöp.

A több hetes küzdelem végén kiderül, hogy a korábbi évadok győztesei, Novák Zalán és Fehér Holló után 2022-ben ki lesz a Farm legjobbja, aki a főnyereménnyel gazdagodhat.

Farm VIP – november 21-től minden hétköznap, 19:50-től a TV2 műsorán!

TV ajánlók:

TV ajánló 1
TV ajánló 2

Műsorvetezetők:

Demcsák Zsuzsa
Gáspár Zsolti gazda

Piros csapat:

Ifj.Schobert Norbi
Szarvas Andi
Dudás Miki
Vajtó Lajos
Szorcsik Viktória
Smaltig Dalma

Sárga csapat:

Tuvic Aleksandra
Cooky
Dr.Hevesi Kriszta
Visváder Tamás
Völgyi Zsuzsi
Budavári Fülöp
Szabó András Csuti

2022. november 8. 11:17
KÖZÖSSÉG