június 16.
Jusztin

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Tévés legendák és legendás tévéműsorok a TV2 25 éves születésnapi show-jába
Szeptember 3-án elképesztő időutazás veszi kezdetét a TV2 képernyőjén!

Szeptember 3-án elképesztő időutazás veszi kezdetét a TV2 képernyőjén! Az idén 25. születésnapját ünneplő kereskedelmi televízió többrészes születésnapi showműsorral idézi fel az elmúlt negyedszázad emblematikus műsorait, nagyszabású show-it és népszerű képernyőseit.

Az első adásban az indulást és az első öt évet vesézik ki a stúdióvendégek: a csatornánál a kezdetek óta dolgozó Pachmann Péter, a Napló alapító tagja, Sváby András, az ország egyik kedvenc meteorológusa, Németh Lajos, és a csatorna egykori szerkesztő-műsorvezetője, Csisztu Zsuzsa. A show férfi házigazdája Tilla, kinek társa a szeptember 3-i estén Jakupcsek Gabriella lesz.
- Televíziós pályafutásom legizgalmasabb éveit töltöttem a TV2 kötelékében. Büszke vagyok rá, hogy a nagysikerű vetélkedők mellett a nevemhez fűződik az első női talkshow, a Jakupcsek show elindulása is, ami három évig folyamatosan képernyőn volt. A televíziózás akkor élte az aranykorát. Nem volt ritka, hogy egy-egy műsort több, mint két és fél millió néző követett figyelemmel, ma már ennek a töredéke is hatalmas sikernek számít. A szórakoztató műsorok mellett közéleti műsorokban is szükség volt a szakmai felkészültségemre. Örömmel tértem vissza egy visszatekintés erejéig, ráadásul Tillával korábban még sosem dolgoztam együtt. – nyilatkozta Jakupcsek Gabriella.

-Én az induláskor még nem voltam a TV2 csapatának tagja, 2001-ben érkeztem a csatornához. Első műsorom a Mixer című kulturális ajánló volt, aztán egész gyorsan olyan nagyszabású műsorokban találtam magam, mint az éppen 20 éve elindult Big Brother, vagy aztán később a Megasztár. A fősodor mellett már 20 éve az életem része a Pulitzer-emlékdíjas Propaganda, ami szintén végigkíséri a televíziós pályafutásomat. – idézte fel a TV2-es kezdeteket Till Attila.

A műsorban újra látható lesz az 1997. október 4-i indulás, és részleteket láthatnak olyan egykori nagysikerű műsorokból, mint a többmillió nézőt képernyők elé ültető Dáridó Lajcsival, a Szerencsekerék, a Multimilliomos, a Kifutó és a Leggyengébb láncszem, de felidézik a Forró nyomon, a Tények és a Napló indulását is, valamint a legnépszerűbb külföldi sorozatokat, köztük a Vad angyalt is.
Egy-egy interjú erejéig visszatért a TV2 képernyőjére Gaál Noémi, Onyutha Judit, Gajdos Tamás, Kósa L. Adolf, és Pálffy István, akik szívesen nosztalgiáztak a TV2 és a kereskedelmi tévézés első öt évéről.

Szeptember 3-án este tehát minden adott lesz a TV2-őn egy hamisítatlan retro hangulathoz, ünnepeljük együtt az elmúlt 25 évet!

Az első adás fotói már elérhetők a Sajtószoba Galériában.


2022. szeptember 2. 10:29
KÖZÖSSÉG