június 16.
Jusztin

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
A Doktor House török remake-je a Super TV2-n
Új török sorozat indul a Super TV2-n szeptember 14-én 19 órakor. A Doktor Hekimoglu az amerikai Doktor House török verziója.

Ates Hekimoglu a 40-es éveiben járó sikeres orvos. Infektológiai és nefrológiai szakorvosként dolgozik, kutatásokat végez a betegségekre fókuszálva anélkül, hogy személyes kapcsolatot létesítene a betegekkel. Minden új, összetett eset provokatív és izgalmas számára, mint egy rejtvény, amely a megoldásra vár. Hekimoglu diagnózisaival és kezeléseivel napról napra növeli hírnevét, ám környezete számára elviselhetetlen természete nem könnyíti meg a mindennapokat. Képtelen lépést tartani a kórházi renddel, gyakran nehéz helyzetbe hozza a kórházigazgatót, Ipeket. Ipek egyike annak a két embernek, aki elviseli megosztó karakterét. Hekimoglu akár egy nyomozó, úgy vizsgálja a betegségeket, és egy háromfős szakorvosból álló csapattal dolgozik.Bizonyára sokaknak ismerős ez a történet, hiszen az eredeti amerikai változat, a Doktor House világhírű lett, és megannyi televíziós díjat nyert, többek között két Golden Globe-ot és öt Primetime Emmyt. Hatvanhat országban vetítik, 2008-ban a világ legnézettebb televíziós sorozata volt. A török Kanal D nagy sikerrel mutatta be műsorán a török verziót, ezt láthatják most a Super TV2 nézői szeptember 14-től.
A széria egyik főszereplője a Megtört szívek sztárja, a gyönyörű Ebru Özkan, aki a kórházigazgatót játssza, magyar hangja: Horváth Lili. Ateş Hekimoğlu szerepében Timuçin Esen-t láthatjuk, őt Kárpáti Levente szinkronizálja, míg a doktor barátját Okan Yalabik alakítja, neki Hajdu Steve kölcsönzi a hangját.

Doktor Hekimoglu szeptember 14-tól minden hétköznap 19 órakor a Super TV2 műsorán.

2022. augusztus 30. 15:21
KÖZÖSSÉG