június 26.
János, Pál

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Április 10-én kiderül, kik lesznek az Exatlon All Star évadának győztesei
Már nem kell sokat várni a rajongóknak, hamarosan kiderül, ki nyeri az Exatlon Hungary All Star évadát.

A legjobb női és legjobb férfi versenyző április 10-én, vasárnap este emeli majd magasba a TV2 népszerű sport-realityjének kupáját, közvetlenül a csatorna új sorozatának, a Pepének premierje előtt.

Az utóbbi hetekben felpörögött az Exatlon Hungary vesenyzőinek élete a Dominikai Köztársaságban. A Bajnokok és Kihívók múlt hét óta dupla kieséses rendszerben küzdenek meg egymással, hogy az All Star évad véghajrájához érve tényleg a legjobb, és minden akadályt leküzdő versenyzők maradjanak csak versenyben.

Jelenleg hat Bajnok (Dr. Busa Gabriella, Tóth Janka, Ujvári Iza, Jósa Danny, Kempf Zozo és Somhegyi Krisztián) és nyolc Kihívó (Bessenyei Bogi, Huszti Kata, Pap Dorci, Szente Gréta, Herczeg-Kis Bálint, Kása András, Nagy Dani és Rozs Gergely) van versenyben a 15-15 millió forintos fődíjért. Az azonban már biztossá vált, hogy ma este egy Kihívó lány búcsúzik a versenytől.

Az összeköltözés és az egyéni szakasz nincs már messze, így a nézők egyre izgalmasabb küzdelmekre számíthatnak. A következő napokban, az egyéni küzdelmek megkezdése előtt összesen két lány és két fiú búcsúzik az Exatlon Hungary-től. Ez azt jelenti, hogy a csapatküzdelmeket maga mögött hagyva az április 4-i héten a tíz legjobb exatlonista kerül egy lépéssel közelebb az Exatlon Hungary All Star kupájának megnyeréséhez.

Az egyéni küzdelmek végén április 8-án, pénteken 20:00-kor kerül képernyőre az Exatlon Hungary All Star elődöntője, április 10-én, vasárnap 18:55-kor pedig jön a dupla döntő, ahol kiderül, melyik lány és fiú zsebeli be a 15-15 millió forintos fődíjat, és mondhatja el magáról, hogy ő az Exatlon eddigi történetének legjobbja! A bajnok-avatás után pedig reklám nélkül, egyből dupla résszel indul a TV2 új vígjátéksorozata, a Pepe, főszerepben Mucsi Zoltánnal és Simon Kornéllal.

Exatlon Hungary All Star elődöntő – ápr. 8., péntek 20:00
Exatlon Hungary All Star dupla döntő – ápr. 10., vasárnap 18:55
Pepe – új vígjátéksorozat premier – ápr. 10., vasárnap 20:30

0C8A0360.JPG

0C8A0258.JPG

0C8A0225.JPG

0C8A0222.JPG

2022. március 24. 15:30
KÖZÖSSÉG