június 26.
János, Pál

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Triplázott az Exatlon, hetedszer nyert Ördög Nóra
2022-ben kilencedik alkalommal díjazták a legjobb televíziós produkciókat és képernyősöket a Televíziós Újságírók Díján.

A TV2 Csoport idén öt díjat kapott, zsinórban harmadszor nyert az Exatlon, míg Ördög Nóra hetedik alkalommal kapta meg a legjobb Női műsorvezető címet.

Szerda este nagyszabású, ünnepélyes gálaest keretében adták át a Televíziós Újságírók Díját. Az immár kilencéves múltra visszatekintő, 2014-ben alapított elismerés célja, hogy klasszikus kritikai szempontok alapján emelje ki az előző év legprofesszionálisabb magyar, szórakoztató műfajú tévés teljesítményeit: műsorokat, sorozatokat, műsorvezetőket, zsűritagokat és színészeket. A TV2 Csoport 13 jelölést kapott, hét kategóriában, amiből ötöt váltott díjra, showműsor és reality műfajban, valamint a győztes műsorvezetők is a TV2 arcai lettek: Ördög Nóra, aki eddig minden évben jelölve volt és most hetedjére nyerte meg kategóriáját, valamint az idén 20 éve a TV2 kötelékében dolgozó Till Attila.

- Tegnap este nemcsak a tavalyi év kiemelkedő teljesítményeit, hanem a magyar kereskedelmi televíziózás negyedszázados évfordulóját is ünnepeltük. Büszke vagyok rá, hogy a nézők mellett a szakmai újságírók is értékelik és elismerik a cégcsoport műsorait, alkotóit és képernyőseit. Gratulálok minden díjazottnak. – nyilatkozta Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója.

A TV2 Csoport műsorai, alkotói és sztárjai az alábbi kategóriákban diadalmaskodtak:

Nagyszabású showműsor - Sztárban sztár leszek!

Sportreality - Exatlon Hungary

Gasztroreality – Séfek séfe

Női műsorvezető - Ördög Nóra

Férfi műsorvezető - Till Attila

sajtijo.jpg

2022. március 24. 15:26
KÖZÖSSÉG