június 26.
János, Pál

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Dupla kieséssel folytatódik az Exatlon Hungary All Star
Az 50. versenynap után felpörögnek az események az Exatlon Hungary All Star versenyében.

A TV2 népszerű extrém sport-realityje eddig is jócskán tartogatott meglepetéseket és fordulatokat a játékosok, és a nézők számára is, de most még több izgalmat ígér a Bajnokok és Kihívók csatája. Március 14-től ugyanis dupla kieséssel és új játékelemekkel megkezdődik az igazi végjáték.

December végén az Exatlon Hungary történetének Bajnok és Kihívó All Star csapata azért érkezett a Dominikai Köztársaságba, hogy kiderüljön, kik az elmúlt három évad legjobbjai, kik képesek a legerősebb mezőnyben is győzedelmeskedni. Az Exatlon Hungary All Star – A végjáték az első naptól kezdve egyre nagyobb és még a sokat tapasztalt Bajnokok és Kihívók számára is új kihívásokat tartogatott, jócskán születtek meglepetések a verseny eddigi szakaszában is. De az igazi végjáték csak most kezdődik, az 50. versenynap után.

A még versenyben lévő Bajnokok és Kihívók közül senki sem érezheti magát biztonságban. Március 14-től ugyanis hetente nem egy, hanem két versenyzőnek ér véget az Exatlon Hungary All Star. A véghajrában így egy percre sem engedhetnek ki a játékosok. Visszatér a tizes pontrendszer, új, eddig nem látott játékelemek fokozzák az izgalmakat, és adnak lehetőséget arra, hogy a versenyzők medálra beváltható karkötőket gyűjtsenek. Erre pedig egyre nagyobb szüksége van mindenkinek, hiszen párbaj-helyzetben a versenyben maradást jelentheti a plusz életet érő medál.

A Bajnokoknál Dr. Busa Gabriella, Szabó Dorka, Tóth Janka, Ujvári Iza, Jósa Danny, Kempf Zozo, Somhegyi Krisztián és Tóth Dávid; míg a Kihívóknál Bessenyei Bogi, Huszti Kata, Pap Dorci, Szente Gréti, Herczeg-Kis Bálint, Kása András, Nagy Dani és Rozs Gergely van még versenyben, de hogy kinek sikerül eljutni a verseny egyéni szakaszához, az az elkövetkezendő hetek kérdése.

Exatlon Hungary All Star – A végjáték március 14-én és 15-én 18:55-től a TV2-n! Március 16-tól minden hétköznap este 20:00-tól a TV2-n!

2022. március 11. 23:38
KÖZÖSSÉG