június 26.
János, Pál

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
10 millióért versenyeznek a városlakók a vidékiekkel
Vadonatúj vetélkedőbe várja háromfős csapatok jelentkezését a TV2. A Város vs Vidék gameshow-ban a tét nem kisebb, mint 10 millió forint!

Jelentkezni február 26-tól lehet az alábbi linkre kattintva!

A jól megszokott formátumok mellett idén új szórakoztató műsorokkal is készül a TV2. Hamarosan debütál az eredetileg finn formátum, a Város vs Vidék, amiben háromfős csapatok versenyeznek egymással. A triók nemcsak tudásukat, hanem bátorságukat, ügyességüket és erejüket is bizonyíthatják az adások során. A csapatok különböző versenyszámokban mérkőznek meg egymással: lesz kvíz, ügyességi és gyorsasági feladat, amik mindig a másik fél hétköznapjaival, szokásaival, életmódjával kapcsolatosak. A nyertes csapat 1 millió, 3 millió, vagy a főnyeremény esetén 10 millió forinttal gazdagabban térhet haza!


A háromfős városi, illetve vidéki közösség állhat családtagokból, barátokból, kollégákból, vagy éppen szomszédokból, egy a fontos, hogy személyes kapcsolatuk legyen egymással. A jelentkezés már elindult, a vállalkozó szellemű csapatok az alábbi linkre kattintva jelentkezhetnek a műsorba.

A szórakoztató vetélkedő házigazdái Till Attila és Gáspár Zsolti lesznek.

2022. február 26. 15:37
KÖZÖSSÉG