június 26.
János, Pál

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Országos premierek februárban a TV2 Csoport kábelcsatornáin
Februárban is változatos programkínálattal, tematikus műsorblokkokkal, országos televíziós premierekkel.

premier török sorozattal várja Magyarország legnagyobb kábelcsatorna portfóliója a nézőket. A hónap közepén harmadik születésnapját ünnepli a Moziverzum és a Jocky TV, az évfordulók apropóján pedig jobbnál-jobb filmek és sorozatok váltják egymást mindkét csatornán.

Az Izaura TV egy újabb török sikersorozattal örvendezteti meg a sorozatok szerelmeseit. Február 4-én országos televíziós premierként érkezik a Reménysugár című telenovella. A hétköznap esténként 20 órától látható dráma egy darabokra szakadt család szívszorító történetét meséli el. A történet szerint a gyűlölet és a cselszövés évekkel ezelőtt messzire sodorta egymástól Omert és családját, aki most visszatér és az igazság nevében bosszút forral. Ráadásul kiderül, hogy szerelmével, Ipekkel közös gyermekük egykori elvesztése kapcsán is hosszú éveken át tévhitben éltek. A sorozatban a magyar nézők számára már ismerős színészek is felbukkannak.
Reménysugár

Február 17-én 3. születésnapját ünnepli a TV2 Csoport prémium filmcsatornája, a Moziverzum. A nézők hamar megszerették a csatornát és műsorkínálatát. 2021 teljes évet vizsgálva, teljes napon, a Moziverzum 1,1%-os átlag közönségarányt ért el a 18-59 éves nézők körében. Ezzel az eredménnyel, éves átlagban is megelőzte legfőbb versenytársát, a Paramount Network-öt.*
A programkínálat a jövőben is a nézői igényekhez igazodik, és a születésnap havában is színes, szórakoztató kínálat várja a filmrajongókat. A sort az első hétvégén Luc Besson klasszikusa, az Elrabolva trilógia nyitja. Liam Neeson-nal, Famke Janssen-nel, és Maggie Grace-szel a főszerepben. Az epizódok február 4-én 21:45-től, február 5-én és 6-án 21:00-tól lesznek láthatók. Február 10-től csütörtök esténként 21 órától a sci-fi műfaj rajongói bekészíthetik a popcornt és az üdítőt: nyitásként jön a „klasszikus”, idén 35 éves Predator című film Arnold Schwarzeneggerrel. Ezt követően pedig az Alien vs. Predator filmek lesznek láthatók csütörtökönként. A könnyed műfaj kedvelőinek is számos program ígérkezik. Február 12-től egymást követő szombatokon 19 órakor érkezik a Johnny English és Johnny English újratöltve, amelyeket az Instant család és Dzsentlemanus követ február 26-án és március 4-én.
A nagysikerű Para Szerda rajongóinak most is tartogat izgalmakat a Moziverzum, 21 órától sorban érkeznek a Hannibal Lecter filmek: február 16-án A vörös sárkány Brett Ratner rendezésében Sir Anthony Hopkins, Edward Norton, valamint Ralph Fiennes főszereplésével. Majd február 23-án A bárányok hallgatnak Sir Anthony Hopkins-szel és Jodie Foster-rel, március 2-án pedig a Hannibal következik Sir Anthony Hopkins mellett olyan színészekkel, mint Julianne Moore, Gary Oldman vagy Ray Liotta.
Csatornapremierekre is számíthat, aki a Moziverzumot választja: február 19-én 21 óra után a Coming out című magyar vígjáték kerül képernyőre Csányi Sándorral. A vasárnap esti műsorsáv a családi filmeké: február 27-én 19 óra után jön a Jetikölyök című animációs film, és szintén még ezen az estén 21 óra után a Sonic, a sündisznó 1. része, amely olyan népszerű volt, hogy a folytatás idén tavasszal várható a mozikban.

A másik februári születésnapos, a szintén 3 éves, a Moziverzummal egy napon indult Jocky TV, a legifjabb sorozatcsatorna, amely nagy kedvencekkel, ismerős arcokkal szórakoztatja a nézőket a nap 24 órájában.
Jocky TV 3
A Jocky TV a legnagyobb közönségkedvencekből válogatva, februárban csatornapremierekkel hálálja meg a nézők hűségét. Érkezik például a Charlie angyalai című amerikai akció sorozat, hétköznaponként 11:10-től Kate Jackson, Farrah Fawcett és Jaclyn Smith főszereplésével. Szintén hétköznaponként jön a Doc Martin 13:55-től. Az angol vígjáték sorozatban Dr. Martin Ellingham (Martin Clunes), a sikeres londoni sebész kénytelen hátat fordítani hivatásának, miután egy műtét során rosszul lesz a vér látványától. Körzeti orvosként folytatja, egy Isten háta mögötti településen, ahol sokat nyaralt gyerekkorában, azt azonban nem sejti, hogy nemcsak gyógyítania kell a betegeket, hanem más feladatok is várnak rá… Ezt követően pedig, hogy az esti órákban se legyen hiány a kedvelt szériákból, az NCIS XIII. évadát követhetjük nyomon hétfőtől péntekig 18:00 órai kezdettel.

Charlie angyalai

Doc Martin

NCIS XIII

A Prime kínálatában február 10-től a minőségi szórakozást olyan közönségkedvencek folytatása garantálja, mint a csütörtök esténként 21 órától érkező NCIS LA XIII., valamint a 911 LA V.évada, csütörtök esténként 22 órától, újabb rejtélyes esetekkel és rendkívüli vészhelyzetekkel. Mindkét sorozatnak ez az országos televíziós premierje. A megszokott favoritok között szintén új epizódokkal jelentkezik majd a Grace Klinika 15. évada is, amely március 3-tól startol el, minden csütörtökön 23 órától.
Február 11-től szintén országos premierként mutatkozik majd be A specialisták című német krimisorozat, amelyben Dr. Katrin Stoll igazságügyi orvosszakértő és csapata a megoldatlan ügyek hátterének felderítésén dolgozik, péntekenként 22:15-től. A hegyimentők kalandos premierepizódjai február 21-től minden hétköznap, 15:55-től a svájci Dachstein hegységbe repítenek majd, ahol Andreas az életmentésnek és a helyi farm gondozásának szenteli mindennapjait, a barátját ért váratlan tragédia után.

911 LA

NCIS LA

A specialisták

Grace Klinika 15. évad

A hegyimentők

Prime premierek

Februárban is izgalmas műsorkínálattal ünnepli a torkos csütörtököt a TV2 Séf. A TV2 Csoport gasztro-csatornája február 24-től egészen február 27-ig a legjobb tematikus filmekkel színesíti a vacsoraidőt. Csütörtökön 21:45-től a Napsütötte Toszkána nyitja a sort, míg pénteken, szintén 21:45-től Dél-Franciaországba kalauzol Russel Crowe, a Bor, mámor, Provence című klasszikussal, február 26-án 21 órától a BÚÉK szereplőinél vendégeskedhetnek a nézők, míg vasárnap 21 órától a Pizzarománc zárja a sort, Hayden Christensen, Emma Roberts és a hamisítatlan olasz pizza édeshármasával. A gasztronómia megszállottjainak azonban tartogat még meglepetést a csatorna, hiszen február 26-án 20 órától országos premierként debütál a Nigella Lawson – Nigella és az olasz séf című főzőshow-ja, amelyben bemutatja mentorát és egyben az olasz konyha nagyasszonyát, Anna Del Conte-t, különleges történetekkel és nem mindennapi receptekkel vegyítve. Ám, aki inkább az édesszájúak táborát erősíti, az sem marad friss tartalmak nélkül: hétköznaponként 17:25-től jön az Extrém tortacsodák negyedik évada.

Torkos hétvége

Extrém tortacsodák

Az éppen szingliknek vagy azoknak, akik ki nem állhatják a Valentin-napot, a TV2 Csoport humorcsatornája, a TV2 Comedy remek tartalmakkal készül a szerelmesek ünnepére. Kedvenc „romantikus” karaktereink, például Al Bundy, Lee Mack és Homer Simpson gondoskodnak majd a szórakoztatásról, és emellett február 7-től egész héten át 21.00 órai kezdettel filmek sora várja a nézőket. Az anti-Valentin hetet hétfőn a Téboly című amerikai, hátborzongató akció-thriller nyitja, az Oscar-díjas Russell Crowe főszerepelésével. Kedden jön a Tökös csávó, Danny Trejo-val (Frank Vega). Az amerikai akciófilmben Frank Vega a háborúból tér vissza, és képtelen beilleszkedni a társadalomba. Magányosan, visszavonultan él, majd egy nap szemtanúja lesz, ahogy két skinhead megtámad egy idős, fekete férfit a buszon. Vega ezt nem nézi tétlenül, és megmenti őt. Mindezt valaki felveszi, ami eljut a médiához, és a férfit újra hősként ünneplik. A helyzet idővel azonban fordulatot vesz…
Másnap, szerda este a Tökös csávó filmszéria 3. részét nézhetik meg a mozizni vágyók. Őt követik csütörtökön a Rendes fickók, szintén 21:00-tól. Az amerikai akciófilmben olyan remek színészekkel találkozhatnak a nézők, mint Russell Crowe, Ryan Gosling, Angourie Rice, Matt Bomer, Margaret Qualley vagy Kim Basinger. A hét zárásaként, pénteken, szombaton és vasárnap érkezik az Üvegtigris trilógia 1-1 epizódja. Ha mindez nem lenne elég a hétvégére, pénteken 23:25-től jön a kultikus amerikai krimi, a Jackie Brown. Quentin Tarantino filmjében a hetvenes évek fekete szexbálványával, Pam Grierrel is találkozhatunk, olyan további, remek színészek oldalán, mint Samuel L. Jackson, Bridget Fonda vagy Robert De Niro. Sorozat maraton is jön a hétvégén: február 12-én az Egy rém rendes család, 13-án a Lee szerint a világ, és ha még hétfőre is marad bennünk egy kis szusz, február 14-én A Simpson család is vár a képernyők előtt, 13.05-től.

Anti-Valentin-nap

A TV2 Csoport életmód csatornája, a FEM3 is tartogat országos premiereket, rögtön három műsorához is! A Kastélyból álomotthon VII-VIII. szezonja február 2-től minden hétköznap este 19 órától dupla részekkel, a Kastélyból álomotthon – régi kövek, új ötletek pedig február 11-től, szintén 19 órától látható a csatornán. Február 9-től a IV. évaddal, eddig még nem látott részekkel folytatódik a Bates család története, hétköznap esténként 21 órától.


*live+as live adatok, forrás: Nielsen Közönségmérés/TV2 Kutatás

www.tv2play.hu

2022. február 4. 12:07
KÖZÖSSÉG