december 7.
Ambrus

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Folytatódik a Jóban Rosszban a Super TV2-n
Folytatódik a Jóban Rosszban és új török sorozat indul a Super TV2-n január 3-án. A hétköznap esték és a hétvégék is izgalmas filmeket tartogatnak.

Január 3-tól folytatódik a Jóban Rosszban. Csillagkút lakóinak élete immár tizenhét éve zajlik hétköznap esténként a nézők szeme láttára. Bár a sorozat hamarosan véget ér, a Csillagvirág Klinikán addig még izgalmas fordulatokra számíthatnak a sorozat rajongói az új időpontban: 19.35-kor.

Jóban Rosszban január 3-tól újra

n január 3-tól újra20.05-os kezdéssel országos premier várja a török sorozatok kedvelőit: dupla epizódokkal indul a Szerelem kiadó című romantikus széria, amelynek főszereplője egy gyönyörű vörös hajú lány, Defne.

Amikor Defne bátyja eladósodik és fogságba kerül, Defne kénytelen belemenni egy 6 hónapos szerelmi alkuba. A lánynak az ország legsikeresebb üzletemberének fejét kell elcsavarnia. Ráadásul az a férfi válik a legfontosabb segítőjévé a cél felé vezető úton, akibe valóban szerelmes. A félelmetes kavarodás természetesen szerelmi háromszöggé alakul.
A török sorozat szereplőinek olyan nagyszerű magyar színészek kölcsönzik a hangjukat, mint Ruttkay Laura, Czető Roland, Peller Anna, Mezey Kitti, Szatory Dávid, Elek Ferenc, Farkasinszky Edit, Jakab Csaba, Molnár Ilona.

Szerelem kiadó - ajánló

A januári hétvégéken jobbnál jobb filmeket láthatnak főműsoridőben a nézők a Super TV2-n. Az új év második estéjén 18.30-kor jön a Tőrbe ejtve amerikai krimi-vígjáték Daniel Craiggel és Chris Evans-szel. Január 8-án szombaton a 47 méter mélyen 2. angol horrort vetíti a csatorna, majd január 9-én a Mamma Mia! Sose hagyjuk ABBA következik. Tíz évvel azután, hogy a Mamma Mia! több mint 600 millió dollár bevételt hozott világszerte, visszatér a csapat a varázslatos görög szigetre. Az új musical szintén az ABBA dalaira épül, ám ezúttal az eredeti szereplőkhöz csatlakoznak fiatal énjeik.
Január 22-én egy katasztrófafilm látható a kábelcsatornán: a Mélytengeri pokol. Mike Williamsnek (Mark Wahlberg), a Deepwater Horizon olajfúró torony vezető elektrotechnikusának a Mexikói-öbölben megépített óriási úszó szigeten 125 kollégájával együtt (Kurt Russell, Dylan O'Brien és Gina Rodriguez) kell felügyelnie a munkálatokat. Mike hozzá van szokva a kemény munkakörülményekhez, de ami egy április éjszakán vár rá, arra sem ő, sem a tornyon dolgozók nincsenek felkészülve.
Január 23-án a Mint egy főnök című vígjátékban két rámenős barátnő, akik együtt építették fel kozmetikai cégüket, kapnak egy olyan kivásárlási ajánlatot, ami próbára teszi barátságukat.
A hónap január 29-én Az olasz melóval zárul: a gyönyörű Charlize Theron főszereplésével készült film a krimi műfaj egyik 1969-es klasszikusának újraforgatott változata.

Filmajánló

Emellett januárban hétköznap esténként sem maradnak izgalmak nélkül a mozirajongók: 22.00-kor minden este a mozifilmeké lesz a főszerep.

2021. december 28. 11:52
KÖZÖSSÉG