május 21.
Konstantin

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Bírósági siker a TV2 COME:DY névhasználat ügyében
A TV2 Média Csoport Zrt. a korábbi Humor+ nevű humor tematikájú csatornáját 2020. május 18. napjától fogva TV2 COME:DY név alatt üzemelteti.

A TV2 COME:DY csatorna indulásakor a médiapiaccal kapcsolatos sajtóhírekben is megjelent, hogy a Viacom International Hungary Kft. és az általa üzemeltetett Comedy Central csatornák jogtulajdonosa jogi úton lépett fel a TV2 Média Csoport Zrt.-vel szemben annak megállapítását kérve, hogy a TV2 COME:DY csatorna elnevezése és logója egyaránt bitorolja a Comedy Central védjegyeit.

A TV2 Média Csoport Zrt. és a Viacom csoport között a védjegybitorlás tárgyában indult bírósági eljárásokban a bíróságok egyöntetűen azt állapították meg, hogy a TV2 Média Csoport Zrt. jogszerűen működteti a humor tematikájú csatornáját TV2 COME:DY néven, illetve jogszerűen használja a 2020 nyarán módosított csatornalogót. A bíróságok a döntésük során kiemelt jelentőséget tulajdonítottak annak, hogy a TV2 márka Magyarországon közismert és jóhírű, ezért úgy találták, hogy a TV2 COME:DY megjelöléssel ellátott szolgáltatást észlelve a hazai fogyasztóközönség egyértelműen képes beazonosítani, hogy az a TV2 Média Csoport Zrt.-től származik.

comedy-BeFunky-collage.jpg

2021. december 20. 14:10
KÖZÖSSÉG