január 23.
Zelma, Rajmund

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ!
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Ma este Párizsra figyel a futballvilág

Ma este adják át a labdarúgás egyik legfontosabb és legértékesebb egyéni elismerését, az Aranylabdát. A vörös szőnyeges bevonulást 18:45-től, a díjátadó gálát 20:30-tól a Spíler 1 TV és a szlovén Planet TV közvetíti élőben, míg a ceremónia utáni sajtótájékoztatót a Spíler Extra és a TV2 Play stream-eli majd.

Ma este eldől, hogy az egyik nagy esélyesnek tartott Lionel Messi hetedszer is elnyeri-e az Aranylabdát, vagy esetleg új győztest ünnepelhetnek a futballrajongók? Harminc játékos van a szűkített listán, amit 180 nemzetközi újságíró szavazatai alapján állítottak össze, közülük kerül ki ma este a győztes. Az argentin klasszis mellett a másik nagy esélyes Robert Lewandowski, de Jorginho, Mohamed Szalah, vagy Karim Benzema még meglepetést okozhatnak. A gálát Magyarországon kizárólag a Spíler 1 TV nézői követhetik figyelemmel élőben.

A Spíler 1 TV közvetítésének kommentátorai, Matuz Krisztián és Baumstark Tibor is nagyon várják az eseményt.

„Az Aranylabda egyértelműen és továbbra is a legrangosabb egyéni díj, amit labdarúgó kaphat. Tavaly a koronavírus járvány miatt nem ítélték oda senkinek, így az idei gála iránt a szokásosnál is nagyobb az érdeklődés. Egyértelmű esélyes nincs, az izgalmak és az utólagos viták garantáltak.” – fogalmazta meg Matuz Krisztián.
„Sokan megkérdőjelezik az Aranylabda fontosságát és hitelét, és számos alkalommal próbáltak már neki konkurenciát állítani, de mégis ez a foci legfontosabb egyéni díja 1956 óta. Ha vitákat gerjeszt, akkor is. Sőt éppen azért.” – mondta el véleményét Baumstark Tibor.

Az Aranylabda 2021-es eseményének kizárólagos közvetítési jogait a TV2 Csoport és a szlovén Planet TV közösen vásárolták meg a két ország területére.2021. november 29. 12:21
KÖZÖSSÉG