december 4.
Borbála, Barbara

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ!
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Sztárok is kipróbálják magukat a Ninja Warrior Hungary pályáján
Ezen a héten már a középdöntőkkel folytatódik a Ninja Warrior Hungary, és napokon belül az is kiderül, kik lesznek a TV2 szuperprodukciójának döntősei.

Európa legnagyobb Ninja Warrior pályáján azonban nem csak a mindenre elszánt versenyzők küzdenek meg egymással a héten, hanem huszonegy bátor híresség is kipróbálja magát a nem mindennapi akadályokon. Harcba száll többek között Csollány Szilveszter, Katus Attila, Molnár Andrea, Szabó Ádám, az Exatlon Hungary győztese, Dr. Busa Gabriella, Szegedi Ferenc „Fecsó” és Ungvári Miklós. A tét a sztárok számára is jelentős, hiszen a Ninja Warrior Hungary csütörtöki VIP adásának győztese továbbjut a verseny pénteki döntőjébe.

Minden eddiginél nehezebb akadályokkal érkezett meg a TV2 képernyőjére a Ninja Warrior Hungary harmadik évada. A selejtezők után a középdöntőkben a hatvanhat legjobb ninja-jelölt van versenyben, és napokon belül eldől, közülük ki jut be az embert próbáló küzdelem döntőjébe.

A Ninja Warrior Hungary azonban az izgalmas középdöntők mellett egy különleges adással is készül a nézőknek. Csütörtök este ugyanis hírességek állnak rajthoz, hogy bebizonyítsák, mire képesek a TV2 szuperprodukciójának akadálypályáján.

Ott lesz a Ninja Warrior Hungary VIP adásában Ambrus Attila; Katus Attila; Kerényi Miklós Dávid és Kerényi Miklós Máté; Horváth Gréta és Meggyes Dávid; Sofron István „Sofi” és az Exatlon Hungary bajnokai: Dr. Busa Gabriella, Kocsis Alexandra, Csollány Szilveszter, Kótai Mihály, Ungvári Miklós és a Kihívók csapatának emblematikus versenyzője, Mischinger Péter „Vestator” is. Harcba száll Molnár Andrea és a Dancing with the Stars első évadának győztese, Hegyes Berci is; de pályára lép Győrfi Dániel, Szabó Ádám, Vásáry André, Szegedi Ferenc „Fecsó”, Tanoh Cristopher Barth „Csoki” és a Ninja Warrior Hungary online riportere, Budavári Fülöp is.

Izgalmas pillanatokat, nagy csobbanásokat és hatalmas meglepetéseket is tartogat a Ninja Warrior Hungary csütörtöki VIP adása, ahol az is eldől, ki az a híresség, aki legjobbként versenybe száll a döntőbe jutott ninja-jelöltekkel a pénteki fináléban.

Ninja Warrior Hungary – VIP adás promo

2021. november 15. 12:14
KÖZÖSSÉG