június 26.
János, Pál

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Jön a Remények földje harmadik évada
Folytatódik a Remények földje november 4-én a TV2-n. A sikersorozat harmadik évadát egyből a törökországi premier után hozza el a TV2 a rajongóinak.

Közel egy év szünet után végre újra láthatják a sorozatrajongók a Remények földjét, a harmadik évad november 4-től folytatódik a TV2 műsorán.
A testvérpárként rejtőzködő szerelmesek története újabb fordulatokat vesz. A sztorijuk azután folytatódik, hogy Züleyha kiszabadul a börtönből, de a megpróbáltatásai még korántsem érnek véget. Ugyanis Demir nem engedi vissza a házba a feleségeként, hanem szolgálósorba taszítja. Behice is mindent megtesz azért, hogy Müjgant minél jobban Züleyha ellen hangolja…
A 2018-ban indult széria alapötletét egy Oscar-díjas hollywoodi film, a Mennyei napok adta, amely Richard Gere főszereplésével készült.
A főbb szerepekben olyan népszerű színészeket láthatnak a nézők, mint a Ferihából és az Anyából megismert Vahide Percin, valamint a Végtelen szerelemben Ayhant alakító Kerem Alisik. A fiatal szerelmespárt Törökország legújabb sorozatsztárjai, Hilal Altinbilek és Ugur Günes játsszák.

A történethez közkedvelt magyar színészek adták a hangjukat: Kovács Nóra, Galambos Péter, Szatory Dávid, Mikecz Estilla, Gémes Antos, Szatmári Attila, Bogdányi Titanilla, Mezei Kitty, Bartsch Kata, Mórocz Adrienn, Makranczi Zalán, Tímár Éva, Kőszegi Ákos.

Remények földje november 4-től minden hétköznap 16.45-kor a TV2 műsorán.


2021. november 3. 13:29
KÖZÖSSÉG