június 26.
János, Pál

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Belmondóra emlékezik a Moziverzum
Az egész világot megrázta a hír, 88 éves korában elhunyt a legenda, Jean-Paul Belmondo.

A kultikus francia színészt csaknem 100 filmben láthatta a közönség. Sármja és tehetsége a nézőket és a kritikusokat egyaránt elbűvölte, 1960-ban bemutatott Kifulladásig című filmjével egy csapásra lett ismert. Munkái közül az egyik legnagyobb közönségkedvenc, A Profi című alkotás, amelyet rendkívüli műsorváltozással tűzi műsorára a Moziverzum, a TV2 Csoport prémium filmcsatornája, szombaton 21 órai kezdettel.


Kifulladásig, Az áruló, Riói kaland, Bolond Pierott, A betörés, Nyomorultak vagy A Profi… csak, hogy néhányat említsünk Jean-Paul Belmondo filmjei közül. Felsorolni is nehéz a francia mozi szupersztárjának legemlékezetesebb alkotásait, amelyekből a Moziverzum most szombaton, A Profi című akciófilmmel tiszteleg a szeptember 6-án elhunyt legendás színész emléke előtt.


Az Ennio Morricone világhírű dallamaival átszőt moziban, Josselin Beaumont-ot (Jean-Paul Belmondo) titkos megbízással Malagavayba küldik. Feladata, hogy megölje a köztársasági elnököt, a diktátor Yala ezredest. Azonban időközben a politikai helyzet megváltozik, és a francia kormány érdekei úgy kívánják, hogy inkább feladják Beaumont-ot. Az elnök ugyan nem végezteti ki, de fegyenctáborba küldi, ahol szörnyű megpróbáltatások várnak rá. Miután két év múlva sikerül megszöknie, visszatér Párizsba, hogy küldetését eltéríthetetlenül véghez vigye…


A Profi szeptember 11-én, szombaton 21:00-tól a Moziverzumon!

A Profi - promo

2021. szeptember 8. 10:36
KÖZÖSSÉG