szeptember 28.
Vencel

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
18,5 millió forintot gyűjtött a rászorulók iskolakezdéséhez a Tények Plusz
Fantasztikus eredményt ért el a Tények Plusz különkiadása!

Fantasztikus eredményt ért el a Tények Plusz különkiadása: az Ökumenikus Segélyszervezet – Iskolakezdés együtt! segélyakció részeként az egyórás műsor ideje alatt a nézői felajánlások összege meghaladta a 10 millió forintot, így a kampány végére a TV2 Csoport 18,5 millió forinttal járult hozzá a nehéz helyzetben élő családok iskolakezdéséhez.

img_1703.jpg

Mindössze egy óra alatt több, mint 10 millió forint gyűjt össze a Tények Plusz különkiadásában az Ökumenikus Segélyszervezet – Iskolakezdés Együtt! segélyakciója számára. A TV2 Csoport második éve csatlakozott a kezdeményezéshez, felhívó spotokkal és egy teljes Tények Plusz különkiadással támogatta a nélkülöző családok számára az iskolakezdést. A Tények csapata, Vitányi Judit, Andor Éva, Szentpéteri Eszter, valamint Lékai-Kiss Ramóna, Vastag Csaba és más sztárok aktív közreműködésével több rászoruló család történetét bemutatták, a 1353-as segélyvonalat tárcsázók pedig hívásonként 250 forinttal támogathatták a gyűjtést.
A Tények Plusz nézőit megérintették a bemutatott élethelyzetek, ezt az is bizonyítja, hogy mindössze egy óra alatt, több, mint tízmillió forinttal járultak hozzá a kampány sikeréhez. A TV2 Csoport ezzel együtt 18,5 millió forinttal segítette az Ökumenikus Segélyszervezet iskolakezdési akcióját.

- Rendkívül büszke vagyok arra, hogy a Tények Plusz csapata olyan műsort állított össze a segélyakció támogatására, ami ennyire megérintette az emberek lelkét. Egy-egy ilyen adománygyűjtés akkor lehet még sikeresebb, ha azok, akik segíteni szeretnének, látják, tapasztalják, hogy az adományuk a lehető legjobb helyre kerül. Erre garancia az Ökumenikus Segélyszervezet és ennek nagyon jó eszköze a televízió nyilvánossága, a képernyő ereje. Büszke vagyok a csapatunkra és arra, hogy a TV2 Csoport végül 18.5 millió forinttal tudta segíteni a rászorulók iskolakezdését. – nyilatkozta Szalai Vivien, a TV2 Csoport hírigazgatója.

Az összegyűlt adományokból 10 ezer forint értékű, egyedileg összeállított, minőségi tanszercsomagot kapnak a gyerekek. Az adománygyűjtés augusztus 31-ig tart, aki még szeretne segíteni, a www.iskolakezdesegyutt.hu oldalon megteheti.

2021. augusztus 27. 13:30
KÖZÖSSÉG