szeptember 28.
Vencel

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Görög Zita sorozatszerepet kapott, menyasszonyként tűnik fel a képernyőn
Ma este startol a TV2-n az Oltári történetek, az első epizód ismert szereplője pedig Görög Zita lesz, aki színészként próbálja ki magát a képernyőn.

A műsorvezető menyasszonyként látható az Oltári történetek hétfői részében, akinek újdonsült férje szokatlan meglepetést tartogat a nászéjszakán. A narrált sorozat egész héten látható lesz a TV2-n, olyan hírességekkel, mint R. Kárpáti Péter, Xantus Barbara, vagy Andrei Mangra.

Görög Zita és Gere Dénes a TV2 legújabb napi sorozatában, az Oltári történetekben szerepelnek, mégpedig egy házasulandó jegyespárt alakítanak. „A sorozatban általában már a házasságkötés előtt adódnak problémák, a mi epizódunkban azonban összeadnak minket, s a gondok valójában a nászéjszakánkon jelentkeznek" – árulta el Dénes, aki elmondta, a karaktere, Patrik kénytelen titkolózni a felesége előtt, és el kell érnie, hogy a nászéjszakájukon ne történjen semmi közöttük. Ez pedig a Zita által életre keltett Evelin eléggé zokon veszi.
„Ez a jelenet meglehetősen szokatlan, hiszen úgy néz ki, hogy a karakterem, Evelin próbálkozik, ám Patrik, az újdonsült férj minden csábításnak ellenáll a nászágyban. Maga a szituáció kifejezetten drámai, s szerintem ezt sikerült is jól eljátszanunk Dénessel, viszont a felvételek között sokat nevettünk, poénkodtunk." – tette hozzá Zita.


Természetesen megvan az oka annak, hogy az Oltári történetek ezen epizódjában a Dénes által alakított Patrik miért nem enged a felesége csábításának a nászéjszakájukon, ám mint a szereplők mondják, ha belemennének a részletekbe, akkor, elárulnák mi lesz a rész a végkifejlete.

Oltári történetek a TV2 műsorán augusztus 23-27 között, 22:10-től, folytatás ősszel!

2021. augusztus 23. 10:30
KÖZÖSSÉG