szeptember 28.
Vencel

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
A filmeké a főszerep a TV2 Kids csatornán
Újdonságokkal várja a gyerekeket a TV2 Kids: augusztustól hétköznap esténként a filmeké a főszerep.

Újdonságokkal várja a gyerekeket a TV2 Kids: augusztustól hétköznap esténként a filmeké a főszerep.

Nincs még egy olyan gyerekcsatorna, amely ennyi filmet vetítene: augusztus 9-től az egész család számára szórakoztatást nyújt a TV2 Kids. Megkezdődnek az izgalmas esték, minden hétköznap animációs és élőszereplős filmek láthatók, illetve sorozat-újdonságokkal, országos premierekkel is készül a kábelcsatorna.
Jön a Minyonok 21 órától, majd sokak kedvence, a szupergonosz, ám mégis vicces Gru forral újabb tervet. Augusztus 10-11-12-én este megkísérli ellopni a Holdat, megkeseríti a minyonok mindennapjait.
Augusztus 16-17-18-án Alex, az oroszlán és barátai megszöknek az állatkertből és ismét óriási kalandok várnak rájuk, a Madagaszkár 1-2-3 izgalmas perceket ígér a legkisebbeknek.
Augusztus 20-án Azúr, az elkényeztetett házipapagáj veti bele magát Rio de Janeiro féktelen karneváljába, 21 órától jön a Rio első része, majd 23-án a Rio 2. lesz képernyőn.
Nem hiányozhat a gyerekcsatornáról a zöld morcos ogre, Shrek sem, augusztus 24-25-26-án mindhárom részt láthatják a gyerekek, 30-án pedig a Csizmás, a kandúr kalandjai elevenednek meg a TV2 Kidsen, míg a nyár utolsó estéjén Dr. Dolittle-é lesz a főszerep.

A filmek előtt is garantált a szórakozás, hiszen délután kezdődnek az egész család számára izgalmas live action sorozatok, mint a Táncakadémia 18.40-től, majd 19.10-kor a Váratlan utazás. A cserfes kislány, Sarah történetét követhetik figyelemmel Avonlea városkában, ahol nagynénje, Hetty néni próbálja őt szigorúan fogni több-kevesebb sikerrel. 20.05-től folytatódik a H2o: Egy vízcsepp elég, majd 20:30-tól egy igazi klasszikust láthatnak a gyerekek és szüleik, hiszen a Lassie története minden generációt magával ragad.

Természetesen új sorozatpremierrel is készül a TV2 Kids: augusztus 7-én jön dupla részekkel a Malory Towers. A 13 éves Darrell első évét kezdi a Malory Towers bentlakásos iskolában. Ezzel álmai kalandja válik valóra! Az éjféli lakomák, lacrosse-meccsek, vidám piknikek és rejtélyes kísértethistóriák közepette az iskola diákjainak egyetlen unalmas percük sem lehet.

Dupla részekkel jön a Malory Towers

A délutáni újdonságok sem maradnak el: hétköznap 16.10-tól folytatódik a Mino és barátai – A huncut brigád. Utána 16.35-kor a Belle és Sebastien, illetve 17:05-től a Sziklaszirti mesékben egy különös madárfajjal ismerkedhetnek meg a gyerekek. A lundák sebesen repülnek, halásznak, Lunda mama és Lunda papa pedig mindent megtanít két kis csemetéjének, amit egy lundának tudni kell.

2021. augusztus 6. 10:13
KÖZÖSSÉG