szeptember 28.
Vencel

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Francia premiersorozattal újít a Prime

Május 14-én este, 21 órától dupla részekkel rajtol el hazánkban az Exek és nyomozók (Tandem) című krimisorozat, a Prime legjobbjai között. A TV2 Csoport szórakoztató csatornáján egy újabb országos tévépremierként debütál Léa és Paul története, akiket nem csupán a szakmájuk és az izgalmas nyomozások, de a magánéleti szálak is összekötnek.

A megoldatlan rejtélyek komoly fejtörést okoznak és bőven tartogatnak nem várt fordulatokat, azonban tovább bonyolódik a helyzet, ha közös munkát az érzelmek is beárnyékolják, ugyanis nyomozóként az exnejed nem csupán a főnököd, de a gyermekeid anyja is. Péntek esténként az Exek és nyomozók című kirimisorozat garantálja a tökéletes kikapcsolódást a sorozatok szerelmeseinek. Léa Soler (Astrid Veillon) parancsnokot kinevezik, így a montpellier-i nyomozóosztály élére kerül, ahol kénytelen együtt dolgozni egykori férjével, Paul Marchallal (Stéphane Blancafort). Paul zseniális rendőr, de nem könnyű természet, ráadásul a bűnügyek felderítése mellett a magánéleti problémákon, és a kettejük közötti feszültségen is felül kell kerekedniük.

A francia újdonság mellett szerda esténként 21 órától az az NCIS LA XII. premier évada, szintén dupla részekkel, majd 23 órától a Grace Klinika XIV. évadának legfrissebb epizódjai színesítik a kínálatot.2021. május 14. 10:27
KÖZÖSSÉG