szeptember 28.
Vencel

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Visszatér a Mintaapák
Hamarosan jön a Mintaapák harmadik évada, ám előtte bőven tartogat meglepetést a TV2. Május 10-től kerülnek képernyőre a második évad befejező részei.

Meglepő események, váratlan fordulatok, van mit várni a Mintaapák rajongóinak.
A második évad befejező epizódjaiban kiderül Linda és Tamás vajon felvállalják-e kapcsolatuk végre a többiek előtt. Miki külföldi munka lehetőségét latolgatja, de hogy megkapja-e az állást és ha igen, mit szól ehhez a családja, hamarosan kiderül. Ahogy az is, hogyan telnek Klára terhességének utolsó hetei.

Az apák mellett újabb kiváló színészekkel és tehetséges gyerekszereplőkkel találkozhatnak a sorozat követői.
És abban is biztosak lehetünk, hogy lesz még néhány meglepetés mielőtt Miki, Géza, Szabi és Tamás fejest ugranak a következő szezonba.

Május 10-én tehát visszatérnek a képernyőre a nem éppen mintaapák, akiknek a népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint a Google nemrég nyilvánosságra hozott kutatása. A 2020-as keresési trendekből kiderül, hogy mi érdekelte a világot és a magyar internetezőket a legjobban a tavalyi évben. A top 10-es listák több mint 70 ország legnépszerűbb témáit fedik le. Magyarországon a Mintaapák szerepelt tavaly a leggyakrabban a sorozat-keresések között.

Május 10-től Mintaapák minden hétköznap 19.40-kor a TV2 műsorán.

 

 Vadonatúj részekkel folytatódik a Mintaapák: Május 10-től a TV2-n

Romantika, humor, dráma: Mintaapák május 10-től hétköznap esténként a TV2-n

2021. április 26. 15:14
KÖZÖSSÉG