szeptember 28.
Vencel

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Új meséket hoz a tavasz a TV2 Kidsen
Eddig nem látott új sorozatokkal, izgalmas filmekkel várja a gyerekeket a TV2 Kids a tavaszi szünetben.

Március 31-től, a szünet előtti utolsó tanítási naptól új sorozatok indulnak a TV2 Kids csatornán.
17 órakor a Janó manó és az elveszett harmatcseppek magyar gyártású animációs mesét láthatják a kicsik. A látványos kalandtörténet hőse Janó Manó Csupalomb erdő gondnoka, aki az erdő lakóinak békés és nyugalmas élete felett őrködik. Az egyik legfontosabb feladata a harmatcseppek begyűjtése, amelyekből titkos elixíreket készít.
18:00-tól országos premier lesz: Ölelj meg! címmel új animációs sorozat indul két medve, apa és fia tanulságos kalandjaival.
18:30-kor a népszerű Szivárvány csapat II. évada először kerül tévéképernyőre Magyarországon, és folytatódik 8:30-tól a Wissper, 15:00-tól a Grizzy és a Lemmingek, 16:00-kor a Pound Puppies: Kutyakölyköt minden kiskölyöknek, majd 16:30-kor a Littlest Pet Shop.

Filmekben sem lesz hiány tavasszal. Március 31-én este jön a Trollok, április 1-jén 20 órától A kis kedvencek titkos életét adja a gyerekcsatorna. Max, a hűséges kutya Katie nevű gazdájával él New Yorkban. Az életük fenekestül felfordul, amikor is a gazdi hazahoz egy játszópajtást kis kedvencének. Max egyáltalán nem örül, hogy ezentúl osztoznia a kell a gazdi szeretetén.
Április 2-án este sokak kedvence, a széplelkű Ferdinánd lesz műsoron. Bár Ferdinánd egy bika, sem a viadalok, sem a küzdelem nem különösebben érdekli. Ő a virágokat, a békességet és a végtelen mezőt szereti. Nem lesz könnyű dolga, míg meggyőzi a világot, hogy egyszer egy ilyen bikára is szükség lehet.
Két klasszikus magyar mesét is vetít a csatorna a szünetben: április 3-án 20 órakor a Lúdas Matyit, április 4-én este a Vukot láthatják a gyerekek.
Április 5-én egy újdonsággal jelentkezik a TV2 Kids: a Csápi, az óceán hőse egy kalandvágyó kis polipról szól, aki barátaival, a tudálékos horgászhallal és az izgága makrélával az óceán legmélyén él. Egy nap azonban egy váratlan baleset szétrombolja otthonukat, és a hatalmas Kraken egy fontos küldetéssel bízza meg a kis polipot. Április 6-án 20 órakor jön a világ legzseniálisabb gonosztevője, Megaagy.

Áprilisban is folytatódnak a márciusi újdonságok: hétköznap esténként 19 órától a H2O: Egy vízcsepp elég című ausztrál sorozatot követhetik a kiskamaszok. Emma, Cleo és Rikki három 16 éves lány a szokásos tini problémákkal néznek szembe, egy apró csavarral: ha akár egy csepp víz is éri őket, hirtelen sellővé változnak át.
Szintén folytatódik 19:30-tól a Táncakadémia, amelyben Tara Webster egy farmon él szüleivel és minden vágya, hogy hivatásos balett táncos legyen. Ezért jelentkezik a világhírű sidney-i Táncművészeti Akadémiára. Azt gondolja, hogy mindenre felkészült, de közben nem sejti mi vár rá…

Április 6-án 18:30 -tól hétköznap csatornapremier lesz a TV2 Kidsen: a Rosie világa főszereplője egy kedves kis rongybaba, aki szeretné megtapasztalni milyen az őszinte barátság.
Április 13-án 15:30-tól hétköznap indul az Állatkerti sétány 64 – szintén csatornapremier. Az angol–francia rajzfilmsorozat Lucyról szól. A 6 éves kislány az Állatkerti sétány 64. szám alatt lakik, és sok állatbarátja van, akik minden este elmondanak neki egy mesét, ami róluk, állatrokonaikról vagy állatismerőseikről szól.
Április 16-ától visszatér a képernyőre a kalandvágyó kislány és legjobb barátjára, egy rózsaszín zselétestű robot: hétköznap 9:00-től jön a Remy & Boo.

TV2 Kids – Neked mesél!

2021. március 30. 12:05
KÖZÖSSÉG