szeptember 26.
Jusztina

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ!
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Bradley Cooper-rel jön a torkos hétvége a TV2 Séf műsorán

Február 25-től újra torkos hétvége kezdődik a TV2 Séf műsorán. A csatorna vasárnapig sorozatpremierekkel és gasztro tematikájú filmekkel búcsúztatja a februárt. A színes programkínálat ráadásul nem is akármivel kezdődik. Csütörtök este 21:00-tól Bradley Cooper főszereplésével érkezik Az ételművész.

Különleges módon búcsúztatja a februárt a TV2 Séf. A gasztro-csatorna február 25-től 28-ig a megszokott és jól ismert tartalmak mellett filmekkel és sorozat premierekkel készül a gasztronómia szerelmeseinek.

Február 25-én 16:15-től vadonatúj részekkel folytatódik az Ázsiai ízei Diana Channel, aki a MasterChef Ausztrália győzteseként újabb és újabb receptekkel nyűgözi le az ázsiai konyha kedvelőit. Majd 17:25-től A Wok the World - A rizs ezer arca, című egyedülálló, 3 részes gasztro dokumentumfilmet láthatják a nézők csütörtöktől három délutánon keresztül, amelyben a Michelin-csillagos Alvin Leung séf kalauzolja el a nézőket a kínai konyha világába.

Február 25-én 21:00-kor nem csak a távolkeleti konyha és a gasztronómia szerelmeseinek érdemes a TV2 Séf-re kapcsolni, hiszen a sármos Bradley Cooper főszereplésével érkezik Az ételművész. A film a szakmájában igazi rocksztárnak számító, két Michelin-csillagos séf, Adam Jones történetét meséli el. A párizsi gasztronómiai élet fenegyereke korántsem unalmas élete tele van fordulatokkal, érzelmekkel és természetesen szerelemmel, amely Helene (Sienna Miller) személyében érkezik.

Február 26-án 21:00-tól Az élet ízei, 27-én a Sülve-főve, 28-án pedig a Bor, mámor, Provence nyújt moziélményt a TV2 Séf nézőinek. A torkos hétvége nem telhet el Sütimester nélkül sem, mind a négy napon 19:40-től tűzzük képernyőre a nézők kedvenc tematikus sorozatát.

Természetesen a torkos hétvége alatt is főznek a régi nagy kedvencek, Gordon Ramsay, Nigella, Rachel Khoo, Tom Kerridge, Donna Hay, Anna Olson és a River Cottage is várja a sütés-főzés szerelmeseit a TV2 Séf műsorán.
2021. február 24. 9:43
KÖZÖSSÉG