április 14.
Tibor

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ!
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Török és mexikói premiersorozatokkal bővül az Izaura TV idei kínálata
Bár közeleg a Valentin nap, az Izaura TV nem csupán az év egyetlen napján hódol a romantikának.

A szerelem rabságában című vadonatúj sorozat mellett februárban és márciusban is további kiemelt tartalmakkal kedveskedik a csatorna a sorozatok rabjainak. A telenovellák királynője és a Dancing with the Stars – Mindenki táncol! hazai dobogósa, Gabriela Spanic is újabb történetben bukkan fel, míg két török újdonság, A szerelem csapdájában, valamint a Tiltott gyümölcs című sorozatok is országos premierként debütálnak.

Január 29-én startolt hazánkban az Izaura TV egyik újévi üdvöskéje, A szerelem rabságában, amit minden hétköznap 22:05-től láthatnak a nézők. A kosztümös sorozat Ukrajna és Lengyelország után hazánkban is hódít, ám a sort további kiemelt tartalmak követik az év első hónapjaiban.

Február 12-től, hétköznap esténként 18:55-től, csatornapremierként érkezik A császárnő, Gabriela Spanic főszereplésével. Emperatriz (Gabriela Spanic) illegálisan tartózkodik Los Angelesben, börtönbe kerül, egykori szeretőjétől, a befolyásos Armando Mendozatól született lánya pedig végül a férfi családjával nevelkedik. Szabadulása után Emperatriz a hamis ígéreteket és az egykori gyengéd érzelmeket hátrahagyva, bosszúra éhesen tesz tűvé mindent, hogy megkeresse a férfit, aki átverte és elvette szeretett lányát.

Március is bőven tartogat meglepetéseket, hiszen március 10-én 21 órakor országos premierként startol el a Tiltott gyümölcs (Forbidden Fruit) című sorozat, karizmatikus karakterekkel és fordulatos epizódokkal. A két nővér Zeynep és Yildiz egymás ellentétei, különböző mentalitással és életcélokkal tervezgetik a jövőjüket. Míg Zeynep becsületesen építgeti karrierjét, addig Yildiz egy gazdag férj mellett látja a beteljesülést. Ám az események gyorsan átírják az elképzeléseket…

A szerelem csapdájában (Afili Ask) című török sikersorozat március 11-én 20 órától mutatkozik be a magyar közönség előtt. Egy nagy múltú textilgyár tulajdonosának fia, valamint az üzem egyik alkalmazottja között, egy hazugság folytán különös szövetség köttetik. Mindketten saját életük nehézségeivel küzdenek, de kérdéses, hogy a színlelt házasságuk milyen fordulatokat hoz majd.

2021. február 9. 13:21
KÖZÖSSÉG