június 19.
Gyárfás

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Török és mexikói premiersorozatokkal bővül az Izaura TV idei kínálata
Bár közeleg a Valentin nap, az Izaura TV nem csupán az év egyetlen napján hódol a romantikának.

A szerelem rabságában című vadonatúj sorozat mellett februárban és márciusban is további kiemelt tartalmakkal kedveskedik a csatorna a sorozatok rabjainak. A telenovellák királynője és a Dancing with the Stars – Mindenki táncol! hazai dobogósa, Gabriela Spanic is újabb történetben bukkan fel, míg két török újdonság, A szerelem csapdájában, valamint a Tiltott gyümölcs című sorozatok is országos premierként debütálnak.

Január 29-én startolt hazánkban az Izaura TV egyik újévi üdvöskéje, A szerelem rabságában, amit minden hétköznap 22:05-től láthatnak a nézők. A kosztümös sorozat Ukrajna és Lengyelország után hazánkban is hódít, ám a sort további kiemelt tartalmak követik az év első hónapjaiban.

Február 12-től, hétköznap esténként 18:55-től, csatornapremierként érkezik A császárnő, Gabriela Spanic főszereplésével. Emperatriz (Gabriela Spanic) illegálisan tartózkodik Los Angelesben, börtönbe kerül, egykori szeretőjétől, a befolyásos Armando Mendozatól született lánya pedig végül a férfi családjával nevelkedik. Szabadulása után Emperatriz a hamis ígéreteket és az egykori gyengéd érzelmeket hátrahagyva, bosszúra éhesen tesz tűvé mindent, hogy megkeresse a férfit, aki átverte és elvette szeretett lányát.

Március is bőven tartogat meglepetéseket, hiszen március 10-én 21 órakor országos premierként startol el a Tiltott gyümölcs (Forbidden Fruit) című sorozat, karizmatikus karakterekkel és fordulatos epizódokkal. A két nővér Zeynep és Yildiz egymás ellentétei, különböző mentalitással és életcélokkal tervezgetik a jövőjüket. Míg Zeynep becsületesen építgeti karrierjét, addig Yildiz egy gazdag férj mellett látja a beteljesülést. Ám az események gyorsan átírják az elképzeléseket…

A szerelem csapdájában (Afili Ask) című török sikersorozat március 11-én 20 órától mutatkozik be a magyar közönség előtt. Egy nagy múltú textilgyár tulajdonosának fia, valamint az üzem egyik alkalmazottja között, egy hazugság folytán különös szövetség köttetik. Mindketten saját életük nehézségeivel küzdenek, de kérdéses, hogy a színlelt házasságuk milyen fordulatokat hoz majd.

2021. február 9. 13:21
KÖZÖSSÉG