április 23.
Béla

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Palik László és Gelencsér Tímea közös üzletbe fogott Dominikán
Szerda este kinyit Palik László és Gelencsér Tímea közös üzlete, az ExaStore.

Az Exatlon Hungary harmadik évada tele van meglepetésekkel. A Bajnokok és Kihívók párharcra estéről estére rengeteg izgalmat tartogat, a versenyzők vérre menő küzdelmei mellett pedig már az együttélés, a taktika és a versenyhez való hozzáállás is egyre több feszültséget szül. Az extrém sport-reality e heti versenye viszont hozott valami olyat, amire senki nem számított: a pirosak és a kékek az eddig megszokott tétek és kihívások mellett hétfőtől Exapontokat is gyűjtenek, hogy szerda este minél több árut tudjanak venni az ExaStore-ban.


Az Exatlon Hungary atlétái a verseny első percétől kezdve el vannak zárva mindentől, ami eddigi életükben megszokott és természetes volt. Azon túl, hogy nem beszélhetnek a szeretteikkel és a világ hírei sem jutnak el hozzájuk, arra sincs ráhatásuk, mi legyen a reggeli vagy a vacsora, nem tudnak szépségápolási cikkeket vásárolni vagy épp zenét hallgatni. Mindez semmiségnek tűnik, ám amikor már öt hete él így, minden felértékelődik. A Bajnokok és Kihívók az Exatlon Hungary történetében először most lehetőséget kapnak arra, hogy Exapontokat gyűjtve szerda este bevásároljanak az ExaStore-ban, ahol Palik László az üzlet tulajdonosaként és Gelencsér Tímea pénztárosként várja majd a játékosokat.

„Nagy izgalommal vártuk a „boltnyitást” és őrült kíváncsiak voltunk, hogy mit vesznek meg végül a vérrel verítékkel megkeresett Exapontjaikból a versenyzőink. Voltak olyan termékek, amikre számítottunk, hogy elfogynak, de bevallom, volt olyan is, amiről nem gondoltam, hogy fontos lesz a vásárlóinknak” – árulta el Palik László, az ExaStore tulajdonosa. – „Az is bebizonyosodott viszont, hogy Timi túlon túl vajszívű az új állásában, és inkább a versenyzőket eteti, minthogy a bolt árukészletét óvná pénztárosként” – tette hozzá a műsorvezető nevetve.

Az Exapontok gyűjtése fontos része lett a versenyzők életének, de az sem mindegy, hogy ki nyeri a mai napot, hiszen most a győzelem húszezer Exapontot ér és a lehetőséget, hogy elsőként nézzenek szét a csapat tagjai az Exastore-ban, ahol minden termékből csak egyetlen egy darab található.

„Nagyon vártam, hogy kinyissunk, és szerintem a versenyzők is, visszagondolva arra, hogy nekünk az első évadban mennyire nagy ajándék lett volna egy ilyen lehetőség. Én biztosan a zenelejátszót választanám a helyükben, az nagyon fel tudja dobni a csapat hangulatát, illetve a másik kedvencem a fényképezőgép volt, én imádtam volna, ha versenyzőként is meg tudtam volna örökíteni az Exatlonban megélt pillanatokat” – árulat el Gelencsér Timi. – „Az eszközök közül talán a labda lehet az egyik legjobb választás, mert azzal egyrészt lehet gyakorolni, másrészt játszani, kikapcsolódni is. Kíváncsi vagyok, hogy kinek-mire esik majd a választása.”

Hogy melyik csapat gyűjt több Exapontot, és miként debütál az ExaStoreban Palik László és Gelencsér Tímea, az az Exatlon Hungary szerda esti adásában kiderül!

2021. február 3. 14:29
KÖZÖSSÉG