május 24.
Eszter, Eliza

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
CSR-díjat nyert a TV2 Csoport a Neked énekelek jótékonysági műsorral

Elismerésben részesült a TV2 Csoport: CSR Hungary díjat nyert a „Legjobb CSR Programért (Közös ügyek-közös felelősség)” kategóriában a Neked énekelek jótékonysági gálaműsorral. Az április 19-én, élőben közvetített showval a TV2 Csoport az egészségügyi dolgozók és mindazok áldozatos munkája előtt tisztelgett, akik a koronavírus-járvány első hulláma során, a legnehezebb időkben is odaadással végezték a munkájukat.

CSR Hungary Díjjal jutalmazták a TV2 Csoportot – a televíziós társaság a „Legjobb CSR Programért (Közös ügyek – közös felelősség)” kategóriában az áprilisban képernyőre tűzött, Neked énekelek című jótékonyági gálaműsorral bizonyult a legjobbnak. A koronavírus elleni harc frontvonalában tevékenykedő egyészségügyi és egyéb dolgozók támogatására megrendezett akcióval összesen 35 millió forint értékű adomány gyűlt össze.

Az idén tizenharmadik alkalommal átadott CSR Hungary Díj programja hatékony, elismert platformmá vált a cégek közötti legjobb gyakorlatok megosztására, a benchmarkingra és az egymástól való tanulásra. A díj legfőbb célja, hogy felhívja a figyelmet azokra a Magyarországon működő cégekre, vállalkozásokra és szervezetekre, akik már a XXI. század felelős és fenntartható üzleti modell és gazdaság meghonosítására törekednek. Az évente megrendezett program lehetőséget kínál a résztvevőknek, hogy bizalmat és tudatosságot teremtsenek az érdekeltek körében felelős és fenntarthatósági programjaik bemutatásával. A CSR Hungary Díj pályázat értékelési folyamatának utolsó, záró szintjén a Bizottság tagjai döntöttek a legjobbnak járó elismerésről. A tagok 2020-ban is különböző üzleti és szakmai területek elsőszámú vezetői, akik együttes tapasztalatukkal segítettek a nyertes pályázatok értékelési folyamatában.

Az április 19-én, vasárnap este élőben közvetített, Neked énekelek című gálaműsorban Magyarország legnépszerűbb előadói, sportolói és a csatorna műsorvezetői fogtak össze, hogy egy nagyszabású esemény keretében tisztelegjenek az egészségügyi dolgozók és mindazok áldozatos munkája előtt, akik a nehéz napokban is végezték a feladataikat. Az otthonukból bejelentkező előadóművészek, népszerű sportolók egy-egy dallal vagy kedves üzenettel fejezték ki hálájukat mindazok iránt, akik mindent megtettek a járvány megfékezésének érdekében.

A TV2 Csoport felelős vállalatként fontosnak tartja, hogy a nehéz időkben felhívja a figyelmet az összefogás jelentőségére. Az ilyen kihívásokkal teli, társadalmi távolságtartást és elzárkózást igénylő időkben még nagyobb szüksége van az embereknek a zene, a művészetek és a közösség nyújtotta melegségre és egy kis vidámságra. Ezzel a gondolattal telt az Ördög Nóra és Till Attila vezette ünnepélyes műsor, amely rendkívül sikeresnek is bizonyult, hiszen az este végére 25 millió forint gyűlt össze a 1357-es adományvonalra. Az adás alatt a TV2 kollegáihoz érkezett telefonos felajánlásokkal és Leslie Mandoki exkluzív gitárjára érkezett licittel együtt több, mint 35 millió forintot gyűjtött a csatorna, amit a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács karitatív tagjai, a legnagyobb magyarországi segélyszervezetek juttattak el a rászorulókhoz.

„Felelős vállalatként fontos tartottuk, hogy köszönetet mondjuk és hálát adjunk azoknak, akik éjt nappallá téve segítettek a járványban megbetegedőknek, és egy kis vidámságot csempésszünk az emberek lelkébe akkor, amikor a legnagyobb szükség volt rá. Hatalmas örömünkre szolgál, hogy mi is hozzátehettünk a járvány elleni védekezéshez és támogathattuk azokat, akik a legnehezebb időkben is odaadással végezték a munkájukat
” – mondta Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója.

CSRlogo.jpg

2020. december 8. 13:53
KÖZÖSSÉG