március 3.
Kornélia

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Jön az Amerikai fater 16. évada - országos TV premier a TV2 Comedy-n

Nem kell tovább várni, az animációs vígjátéksorozatok hazai kedvelőinek nagy örömére november 9-től országos TV premierrel érkezik az Amerikai fater 16. évada. A Magyarországon eddig még nem vetített epizódokat a TV2 Csoport humorcsatornája, a TV2 Comedy hozza el.

Hétfőtől újabb fordulatokkal folytatódik a Smith család szélsőséges karaktereinek története. Jön a konzervatív családfő Stan Smith (Seth MacFarlane), felesége Francine, gyermekeik Hayley és Steve, és persze Roger a szarkasztikus földönkívüli, valamint Klaus, az egykori NDK-s sportoló, aki a CIA merényletének köszönhetően ma már egy aranyhal testében éli mindennapjait.

A friss részekben tovább folytatódnak a csöppet sem hétköznapi család kalandjai, és garantáltan újabb meglepetések várják a nézőket. A 16. évad egyik különlegessége, hogy számos cameo is feltűnik az epizódokban. Látható lesz többek között Jane Lynch amerikai színésznő, humorista, Craig Robinson és például The Weekend, az etiópiai származású kanadai énekes, dalszerző is, aki az adott rész társírójaként is szerepet vállalt.

Seth MacFarlane régóta futó animációs vígjátékának 15. évfordulóját ünnepli a 16. évaddal.

Amerikai fater 16. évad - minden hétköznap 22.00-tól, dupla részekkel a TV2 Comedy műsorán

Amerikai fater 16. évad- ajánló

fater1.jpg

fater2.jpg

fater3.jpg

2020. november 6. 11:50
KÖZÖSSÉG