június 16.
Jusztin

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Folytatódik a Bödörék és jön a Bohém rapszódia a TV2-n

Szeptember 5-én 19.45-kor vadonatúj részekkel folytatódik a TV2 nagysikerű, saját fejlesztésű, heti fikciós sorozata, az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár, melynek exkluzív, premier adását hatalmas érdeklődés fogadta. Ezt követően először láthatják a tévénézők a Bohém rapszódiát.

A folytatásban a Bödör család már felköltözött Budapestre dinnyeberki otthonukból, kalandjaik pedig a fővárosban is folytatódnak. A sorozatban a vidéki szokások integrálódnak viccesen a budapesti életbe, és a következő részekben még több kaland és vicces szituáció vár a szereplőkre. A Bödör család tagjait megformáló Szirtes Ági, Stefanovics Angéla, Stohl András, Venczli Zóra és Varga Attila mellett, a mellékszerepekben olyan közönségkedvencek is feltűnnek, mint Szőke Zoltán, Kulka János, Balázs Andrea és Sári Évi.

Stohl András a családfőt, Bödör Gáspárt alakítja, aki annak ellenére, hogy még soha nem ment a falu határain túlra, mindent úgy csinál máshol is, mintha otthon lenne. Ebből adóan azt gondolja, nincs olyan, amit ne tudna elintézni. Feleségének, Borcsának a szerepében Stefanovics Angélát láthatjuk. Borcsa pontosan tudja, hogy milyen a férje, de ő így szereti. A történet fontos szereplője Gáspár anyósa, a cinikus nagymama is, akit Szirtes Ági kelt életre. Venczli Zóra és Varga Attila pedig a Bödör család két gyerekét alakítja.
A sorozatot az IKO Műsorgyártó készítette, a forgatókönyvíró Kormos Anett, a rendező Radnai Márk.

A sorozat után 20.30-kor országos premier lesz a TV2-n szeptember 5-én: a Queen zenéjének és az együttes rendkívüli énekesének történetét, a Bohém rapszódiát láthatják a tévénézők. 1946-ban ezen a napon született Freddie Mercury, akit sosem érdekeltek a sztereotípiák és ellenszegült a konvencióknak, így vált belőle a világ egyik legkedveltebb zenésze. A zenés életrajzi drámában tanúi lehetünk a zenekar elképesztő felemelkedésének legendás dalaik és újszerű hangzásuk révén, valamint Mercury féktelen életvitelének a bandára gyakorolt hatásait is bemutatja a film. A Freddie-t zseniálisan alakító Rami Malek 2019-ben Oscar-díjat kapott ezért a szerepért.

Ősszel olyan további országos premierfilmek láthatók majd a TV2 műsorán, mint a Rambo 5. - Utolsó vér Sylvester Stalloneval a főszerepben. Jön a sci-fi-rajongók kedvence, az Űrdongó, valamint a vígjátékok kedvelői sem maradnak izgalmak nélkül: a Mi kell a férfinak?, a Jumanji: Vár a dzsungel és a Kölcsönlakás is képernyőre kerül.

Szeptember 5-én 19.45-kor Egyszer volt Budán Bödör Gáspár, utána Bohém rapszódia a TV2-n.

2020. szeptember 2. 12:57
KÖZÖSSÉG