június 18.
Arnold, Levente

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ!
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Újabb különkiadással érkezik az Ázsia Expressz
Szeptember 8-án a Sztárban Sztár leszek! második előválogatójának kihagyhatatlan izgalmai után ismét rendhagyó kínálattal színesíti a vasárnap estét a TV2. A népszerű showműsor után újabb különkiadással érkezik az Ázsia Expressz, valamint egy országos tv premierrel jön a Személyiségtolvaj című mozifilm. Bemelegítésként azonban már szombat este is nagyszerű programokkal erősít a csatorna.

Szeptember 7-én 18:55-től ismét műsorra tűzi a TV2 a nagysikerű Nagyfiúk 2 című mozifilmet, Adam Sandler főszereplésével. A szórakoztató családi mozi után, 21 órától pedig felidézhetik a nézők a Sztárban Sztár leszek! első előválogatójának legszínesebb pillanatait a Sztárban Sztár leszek! a javából című extra adásban, az eddigi legnagyobb tehetségekkel és a legviccesebb produkciókkal.

Szeptember 8-án 18:45-kor újabb jelentkezőknek szurkolhatnak a nézők a Sztárban Sztár leszek! második előválogatóján, ahol garantált lesz a nevetés, de drámai fordulatokban sem lesz hiány: a műsor két mestere Tóth Gabi és Horváth Tomi között feszült pillanatokat szül egy komoly ellentét. Napról napra bonyolódnak az események az Ázsia Expressz 2 játékában, ahol nem mindennapi küzdelemben és helyszíneken vetik bele magukat a párosok az újabbnál újabb kihívásokba. Vasárnap este 20:40-től sosem látott extra részleteket láthatnak a rajongók. Ördög Nóri jóvoltából India érdekességei mellett egy kis heti visszatekintést is kaphatnak a nézők. Emellett azt is megmutatjuk, ami az adásból kimaradt: hogyan töltötte szabadidejét a második hét védett párosa, Gáspár Evelin és Gáspár Zsolti. A Különkiadás fordulópontjaként pedig szemtanúi lehetnek a nézők, ahogy a második hét kieső játékosai szembesülnek azzal a lehetőséggel, hogy egyikük folytathatja a játékot. És itt láthatják először azt is, hogyan reagált Hódi Pamela új párjára.

Emellett szombat és vasárnap délután az Ázsia Expressz 2 ismétlésével is kikapcsolódhatnak a reality kedvelői.

21:35-kor Melissa McCarthy zárja az esti kikapcsolódást, hiszen országos tévépremierként debütál a Személyiségtolvaj című sikermozi. A vígjátékban Melissa a Jason Bateman által megformált Sandy személyiségét birtokolja, persze nem mindennapi módon… ez a különös helyzet azonban megannyi bonyodalmat és szórakoztató pillanatot tartogat majd.

Szombat

18:55 Nagyfiúk 2
21:00 Sztárban Sztár leszek! a javából

Vasárnap

18:45 Sztárban Sztár leszek!
20:40 Ázsia Expressz Különkiadás
21:35 Személyiségtolvaj

2019. szeptember 5. 17:01
KÖZÖSSÉG